Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
The Cure, це маячня!!! Перемога Мальме і ми вилітаємо ! В регламенті Ліги Європи написано, що за однакової кількості очок в групі, місце визначають за наступними критеріями: а) більша кількість очок МІЖ СОБОЮ; б) Краша різниця між собою; в) більша кількість голів між собою; г) більша кількість голів на виїзді; і лише п'чтий показник ЗАГАЛЬНА різниця голів.
Ми Копенгагену програємо по голах на виїзді у випалку перемоги Мальме. У випадку нічиєї скандивававів між собою, навіть з рахунком 25:25, ми випередимо Мальме за рахунок 3 голів забитих на виїзді. Звісно ж, за умови перемоги над Лугано навіть з мінімальним рахунком.
Показати
bora, голов на выезде между собой, а не вообще за весь турнир)
bora, мы с копенгагеном сыграли два раза по 1-1, как мы можем им проигрывать в голах на выезде? ) единственный вариант когда ДК не выходит, это победа ДК с разницей не более чем в один мяч и ничьс=я между скандинавами начиная от 3-3 и выше. во всех остальных случаях при победе ДК оно проходит. При победе с разницей в 2 гола проходит в любом случае, как бы ни сыграли скандинавы
The Cure, цього недостатньо. Якщо Мальме обігає Копенгаген. ми вилітаємо за будь-яких розкладів.
Показати
блин.. если Мальме обыграет Копенгаген, а мы выиграем у Лугано, то у ДК с Копенгагеном будет по 9 очков, личка ровная по 1-1, так что будет играть роль общая разница. Счас у Копенгагена +2 (при проигрыще будет минимум +1) У нас разница 0, при выигрыше будет как минимум +1. И голов у нас уже забито больше, так что мы проходим при всех раскладах (особенно если выиграем +2) не проходим только если скандинавы сыграют в ничью, причем крупную, смотрите таблицу
надо просто разницу сделать лучше чем у копенгагена, 2:0 вроде подходит, если правильно посчитал. Если же мальме побеждает, то любая победа подходит, хорошо хоть не 2:4 проиграли, тогда б эти скоты как на евро договорняк раскатали и ничего б не сделали мы. Так что все в наших руках все-равно. Вопрос сможем ли победить?
Та йдіть ви троє на хуй!
Показати
Красава bora,
Шановні вболівальники Динамо Київ, не робіть поспішні висновки! Статистика на каналах Футбол це тема окрема. Особисто я пам'ятаю удари в Вербіча і Попова у рамку. Ми перебили кротовню по ударах 8:5. Біля наших воріт не було небезпечних моментів взагалі. Суддя не вилучив на другій хвилині Додо за навмисний удар суперника, що не володіє м'ячем. Покидьок у жовтій формі посадив на картки Попова і Шабанова вже до 15 хв. Заготовка по так званому "расизму" прозвучала за 5 секунд після вказівки судді. Цікаво, яке відношення до расизму має білий Тайсон???Це все була театральна постановка проти нашого улюбленого клубу. По грі Шахтар нічого не може протиставити Динамо. Ми мусимо розуміти, що нема у нас арендуполя, ворскли і тепер вже нажаль Карпат, які будуть грати чесно всі матчі чемпіонату. Але я з великою перпективою дивлюся вперед. Цей чемпіонат ми вже програли, але у наступних маємо всі шанси на золото. Вперед, Динамо!!!
Показати
Погоджуюсь з усіма тезами, але жовта Попову була справедливою.
Він зачепив Тайсона ненавмисно, але завадив тому загрожувати нашим воротам.
Яке відношення до расизму має БІЛИЙ Тайсон? Хтось може це пояснити?
Показати
bora, запитайте тих розумників, хто адресував Тайсону мавпячі вигуки.
bora, Значит, он себя белым не считает. Ему видней.
Відрубати палець, що збезчестив дружину Клейтона Шав'єра!
Показати
bora, судя по девичьей психологии Тайсона, там он скорее языком отрабатывал :-)
Ця гра - нещасний випадок! Повний контроль і нічия. 200% пенальті, який не призначив суддя. За моїми підрахунками судді вкрали у Динамо вже 6 очків. Це дуже багато. ВАР критично необхідний нашому чемпіонату.
Показати
bora, ВАР це добре, але ж гри немає!
Вербіча давно пора змінювати. Як і Шепелєва
Показати
bora, а зачем мы же очко берём дома на втором месте остаёмся, все устраивает, все классно.
У Миколенка довгостроковий контракт з Динамо. Йому 19. Ціна у 15 лямів просто жалюгідна для гравця з такою шаленою перспективою. Попереду Євро2020 і виступи в ЛЄ. У разі успішного сезону його ціна виросте утричі. Миколенко піде з Динамо за два роки за ціну значно ближчу до 50 мільйонів, а не до 15.
Показати
bora, ага, ведь наш "великий менеджмент" всегда продает игроков за пиковую цену... После Евро-2016 все наши игроки втрое подорожали! Смешно читать.
bora, Ага, уже из Динамо столько ушло после "форумов" за 50 млн, что сомневаться не приходиться.
tov_suhov, розумієте, таваріщ Сухов, є таке поняття, як реноме. І ще я дуже посміявся з "теплого місця" спортдиректора клубу. Одразу видно, що ви не до кінця усвідомлюєте посадові обов'язки менеджера команди, що входить у 30-ку рейтингу УЄФА. Там дупа в милі по 16 годин на добу і дуже часто без вихідних.
Показати
bora, І коефіцієнт корисної дії який від "дупи в милі", як і від Чохонелідзе, може його в тренери?
No results found.