Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 38
Дімон для чого так говороти, він дав йому перед ЛЧ відпочити і це нормально. Чи твої малолетні мозги цього не розуміють...
Показати
Шановний вас не вчили не батьки не тикать людям,ви спочатку до себе так зверніться і все стане на своє місце....якщо шпалич дав нарешті Велозу відпочити і все то це супер.а в загалі для вас особисто до ре мі до ре до.
Коментарі по темі:
Форвард Вільярреала Нілмар все ще може перейти в київське Динамо, повідомляє Lancenet. Раніше з'явилась інформація про те, що бразилець відмовився їхати до України, однак тепер стало відомо, що гравець зробив зустрічну пропозицію київському клубу стосовно розміру своєї заробітної платні. Пріоритетним для Нілмара був би варіант продовження кар'єри в бразильському Інтернасьйоналі, однак клуб з Порту-Алегрі не готовий платити за нього 8 млн євро, які вимагає Вільрреал. Саме тому нападник вирішив повернутися до варіанту з переїздом до України. - Нілмар зробив зустрічну пропозицію Динамо. Тепер він чекає відповіді, після чого буде приймати рішення, - розповів тесть футболіста Едуардо Гімарайш. Український клуб готовий задовільнити фінансові вимоги Вільярреала, однак поки що невідомо, як керівництво Динамо відреагує на зустрічну пропозицію Нілмара.
Показати
Послать его с его предложениями...
А КАК ВАМ ЭТА НОВОСТЬ. орвард Вільярреала Нілмар все ще може перейти в київське Динамо, повідомляє Lancenet. Раніше з'явилась інформація про те, що бразилець відмовився їхати до України, однак тепер стало відомо, що гравець зробив зустрічну пропозицію київському клубу стосовно розміру своєї заробітної платні. Пріоритетним для Нілмара був би варіант продовження кар'єри в бразильському Інтернасьйоналі, однак клуб з Порту-Алегрі не готовий платити за нього 8 млн євро, які вимагає Вільрреал. Саме тому нападник вирішив повернутися до варіанту з переїздом до України. - Нілмар зробив зустрічну пропозицію Динамо. Тепер він чекає відповіді, після чого буде приймати рішення, - розповів тесть футболіста Едуардо Гімарайш. Український клуб готовий задовільнити фінансові вимоги Вільярреала, однак поки що невідомо, як керівництво Динамо відреагує на зустрічну пропозицію Нілмара.
Показати
лучше Рафу!
А КАК ВАМ ЭТА НОВОСТЬ. Форвард Вільярреала Нілмар все ще може перейти в київське Динамо, повідомляє Lancenet. Раніше з'явилась інформація про те, що бразилець відмовився їхати до України, однак тепер стало відомо, що гравець зробив зустрічну пропозицію київському клубу стосовно розміру своєї заробітної платні. Пріоритетним для Нілмара був би варіант продовження кар'єри в бразильському Інтернасьйоналі, однак клуб з Порту-Алегрі не готовий платити за нього 8 млн євро, які вимагає Вільрреал. Саме тому нападник вирішив повернутися до варіанту з переїздом до України. - Нілмар зробив зустрічну пропозицію Динамо. Тепер він чекає відповіді, після чого буде приймати рішення, - розповів тесть футболіста Едуардо Гімарайш. Український клуб готовий задовільнити фінансові вимоги Вільярреала, однак поки що невідомо, як керівництво Динамо відреагує на зустрічну пропозицію Нілмара.
Показати
Небойсь годовой запас бананов заказал))). Шучу конечно, ну скорее всего нолик или первую цифру в зарплате, которую в свое время предлагало Динамо изменил.) Даже не знаю, честно говоря, что говорить насчет Нилмара, какое-то двоякое чувство..
АГА И НА БЕЗУСА И НА СЕЛИНА............... Фандорин не говори глупости... Если мы хотим обыгрывать Кротов с их Фарм клубами и куплеными судями то нам нужны игроки с именем а не перспективные..........
Показати
А ты реально считаешь что Кранчар,а именно о нем речь,на 2 головы сильнее Безуса или Богданова?Богданов провёл сильный сезон за Арс,тоже касается и Романа.А что играл Кранчар?Если и брать игрока в центр то уровня не менее Фернандиньё или Мхиторян!Второй вообще перспективно сильнейший игрок УПЛ.
не згідний чому цими богдановим і решта не посилити майстерність у динамо ну вот є ж ярмоленко і ці пацанята виростуть а так як вони на батьківщині грають то їм ностольгія не грозить тому мій вибір якраз в пользу тих вами критикованих
Безус говорите посилнее Махмеди будт.....)))) Ну ну.... Так почему тогда ваш хвалёный Безус не включён в заявку на ЕВРО...., а вот Махмеди в основной заявке да ещо и забивает, не кому то а немцам.
Показати
По-первых, Швейцария на ЕВРО не едет,а во-вторых наша сборная сильнее Швейцарии!
livefootball.ws тут смотрю SkyRace
Показати
спасибо, уже нашел.. смотрю уже минут 20) на олспорт)
да конечно.. ну и у Германии центральные защитники в этом матче)))
Швейцария-Германия 2-0 а 23 минуте. Наш Махмедик очень даже не плохо смотритса. Не понимаю почему у нас он сидит в запасе.
Показати
а где ты смотришь, скинь пожалуйста ссылку)
КРАНЧАР красава такой пас на фланг выдал....Можна сказать что гол он заработал, хотя и наш Вуко забил.
Показати
Надеюсь Кранчар тоже скоро будет наш!!!
Если вы не смотрите матч Хорватия -Естония то это зря.... Кранчар КРАСАВЧИК, техничный, паси по флангах класные роздает, вообщем я его уже люблю и надеюсь он будет наш...А насчот вашей дискусии по поводу зарплаты Кранчара то он её достойный. Ладно пошол дальше смотреть.
Показати
сорри, Кранчар таки играет, поверил террикону с его текстовой, смотрю второй тайм, Кранчар просто красава)) такие передачки отдает, играет на левом фланге полузащиты в основном, только что отдал супер-пас на фланг с разворота, от туда прострел и Вуко забивает!) и так итог.. Кранчар и Чорлука - однозначно да ! нужно брать обоих!
No results found.