3 травня 2024 10:52

Тренер "Кременя" прокоментував перевірку на детекторі брехні

Після поєдинку 6 туру групи «Вибування» Першої ліги між «Металістом» та «Кременем» на сайті УАФ з'явилося повідомлення про те, що голова комітету з етики та чесної гри Андрій Давиденко розпочинає перевірку за фактом можливого впливу на результат матчу між харків'янами та командою з Кременчука. Проводиться збір необхідних даних.



Головний тренер «Кременя» Ігор Климовський ексклюзивно для Sport.ua розповів про подальший перебіг подій:

«В коментарі для Sport.ua кілька днів тому мені вже довелося розповідати, що про цей нібито «договірняк» я довідався через три години після матчу з Інтернету, коли команда поверталася на клубному автобусі додому. По грі у мене були претензії тільки до воротаря Арсенія Коркодима, який пропустив два легкі голи.


Аби поставити в цій історії крапки над «і» по ініціативі директора ФК «Кремінь» Андрія Філя я, Коркодим та безпосередньо сам керівник клубу пройшли перевірку на детекторі брехні. Ми з Філем це зробили минулого понеділка в Кременчуку, а Коркодима запросили до Києва. Зокрема, мені довелося більше ніж півгодини відповідати на різні запитання.


Сьогодні на зборах команди Філь повідомив, що до «Кременя» претензій немає. Це добре, але нашій команді й досі не зрозуміло, що спонукало представників комітету етики та чесної гри УАФ підозрювати саме «Кремінь»? Можливо, стрімке зростання букмекерських ставок? Сподіваємося, що про це ми довідаємося за результатами перевірки, які обіцяють оприлюднити 7 травня».


Нагадаємо, що поєдинок «Металіст» - «Кремінь» завершився з рахунком 2:1 на користь харків'ян.


Фото: ФК "Кремень"