Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 54
Динамо втрачає позиції в футболі.Якби це смішно не звучало,але навіть в Україні зараз Динамо займає не перше місце,як по грі,по фінансам так і по інфраструктурі.Ахмет будує команду по західноєвропейському зразку.Та й погодьтесь стадіон,всі клубні служби,менеджмент які налічують багато іноземних спеців які працювали в різних західноєвропейських відомих клубах і працюють зараз в Шахті виглядають більш ефективно на фоні аналогічного у Динамо.А,що є в Динамо?По суті в клубу не має свого власного стадіону,та й Суркіс радий що випала можливість орендувати Олімпійський бо він не потягне побудувати за власні кошти свій стадіон.Багато хто говорить,що в Динамо одна з найкращих баз в Європі,але це було колись,тепер в час технологічного прогресу,з кожним днем різне необхідне обладнання для відновлення футболістів прогресує.Знову ж таки Суркіс не може собі позволити це.Про селекціонерів і успішність всіх трансферів я взагалі мовчу,чому є підтвердженням перехід Девіча в Шахтар.Думаю все ж таки можна було б домовитися з Ярославським,але Суркіс принципово напевно не захотів піти на якісь поступки.І самою найбільшою бідою є звичайно Сьомін.Не знаю який мудрий чоловік після такого ганебного сезону захотів би його залишити в клубі.Одним словом дійсно настали важкі часи для Динамо і вже не тільки важко надіятися на успішний виступ клубу в єврокубках,але вже назрівають побоювання про те,що клуб скоро такими темпами вже буде на третій позиції.
Показати
все по делу...
Коментарі по темі:
А для чого було взагалі відпускати?В трансферній політиці відчувається або регрес,або топтання на одному місці.
Показати
газаєв його відпустив,для чого,хз, мабуть строєм ходить не хотів, хоча грошей за нього тоді французи гарно дали
Видовища вимагають ті,хто не хоче задумуватися про особисте життя. В свою чергу і владі вигідно мати такий от недалекий народ.
Показати
Собственно, это и сказал. Хочу уточнить, что здесь есть две группы: Жизнь удалась( у кормушки) Другая, хуже, здесь лозунг - принцип жизни.
Я так розумію європейським політикам болить більше за ситуацію в Україні,а простим українцям очевидно всеодно,їх б'ють,вбивають,уже на протязі 20 років обкрадають,одним словом вважають за бидло,а не народ,а їм головне не це головне.Кожен народ має ту владу на яку заслуговує - це думаю є правильне твердження.
Показати
В точку!!!
Правильно! Чого бідні - бо дурні, а чого дурні - бо бідні... І не треба лізти в нашу хату зі своїми самоварами, ну не буде в нас як в Європі, ну є у нас корупція, бандити у владі, жлобство і байдужість, і, як не дивно, це всіх нас влаштовує. Тому нема про що говорити. Це як сказати наркоману, що він наркоман: він-то по суті таким і є, але сам себе таким не вважає. Так само і Україна, хвора згубними звичками - але ти народу це доведи, не слухатимуть... Тому дайте, шановні європейці, як-небудь провести те Євро, а потім...
Видимо так :( действует старый лозунг Panem et circenses - хлеба и зрелищ
Якщо ситуацію змінити нереально,то для чого тоді взагалі залишатися в клубі і топтатися на одному місці,або взагалі деградувати?Такими темпами Динамо в УПЛ перетвориться в середняка ліги.В той час як інші команди прибавляють (Металіст,Чорноморець,Арсенал,Таврія), Динамо навпаки здає позиції.
Показати
я даже Газзаева уважать стал больше. Пришел, сказал: выиграть ЛЧ. Нет результата, сказал: все плохо и ушел. У этого же, ЛЧ просрали, ничего страшного, есть ЛЕ и ЧУ. Просрали ЛЕ, параллельно КУ, и снова ничего страшного, еще есть ЧУ. Теперь и тут уже просрали, опять ничего страшного, и никаких ни к кому претензий... и увольнений тоже (к сожалению).
Надейся и жди... не дождешься.
Показати
когда-нибудь я дождусь.
Такі статті не підуть йому на користь,на мою думку.
Показати
100%
Щось дуже він підозріло дивиться на мікрофон від телеканалу Футбол.
Показати
Зараз вкусить його
Невже Коломойський не може газон нормальний зробити в Дніпропетровську,якщо це впливає на результат команди?Це ж абсурд!
Показати
если газон нормальный сделает, то не на что будет съезжать... так хоть на газон и на судей можно сетовать....
Та скільки можна вже про Бертольйо. Ну перейшов то перейшов,то що тепер треба обговорювати всі найменші дрібниці повя'язані з ним? Немає більше нічого інтересного крім Бертольйо?
Показати
Андрій забанен на 7 дней за обсуждение модерации.
No results found.