Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 106
Коментарі по темі:
Що за "древня" віра в доброго царя? Ви реально думаєте, що усі ці роки ГМС не приймав жодної участі в керівництві клубом? Як не поточному керівництві, то на прийняття стратегічних питань точно впливав. А зрештою, що такого зробив Суркіс-ст. щоб вважати його панацеєю? На старому багажі 1/2 ЛЧ? Ну тоді для початку порівняйте склад учасників ЛЧ в сезоні 98/99 з теперішнім. І хто Вам сказав, що ГМС не ПР? Не в курсі кого СДПУ(о) підтримувала в 2004? А про виборчий блок "Не ТАК!" і його ідеї та цілі ні разу не чули? Суркіси зараз просто поза політикою. Просто по тій причині, що вона їм не потрібна.
Показати
Это не слепая вера, а просчет наиболее возможного варианта. И да, я уверен, что ГМС не принимает участия в руководстве. Он не панацея, а меньшее из зол при однозначном условии не продажи клуба третьим лицам.
"Скорее всего, как я посмотрел программу сборов". --------------------------------------------------- Якщо "посмотрєл", то значить автор не Блохін. А хто ж тоді писав програму збору?!
Показати
100% Михайличенко автор программы
Я думаю що там ситуація по плануванню схожа на проектні роботи якогось підприємства, генеральний директор дає вказівку своїм заступникам, спеціалістам та помічникам готувати проект чи план дій. Після їх підготовки він затверджує, коригує і таким чином розпочинає роботу. Я не думаю що Блоха там номер відбуває і працює на всьому готовому, не з його це характером!!! (не дай Боже щоб я помилявся!)
Перепрошую,але маячня. По-перше. Я сильно сумніваюсь, що на інфраструктуру (за винятком стадіону, який в Динамо не гірший, просто дістався на халяву), якийсь клуб тратить суттєво більші за Динамо кошти. На тренувальний процес аналогічно (в Емірати та інші Іспанії динамівці їздять не менше за решту). І живуть вони при цьому не в 3-зіркових готелях. Так, той же Шахтар не слабенькі гроші витрачає на власні кадри (тренери, селекціонери, лікарі). Та й не економить на цьому Суркіс. Просто на ці посади у Шахтарі запрошуються професіонали з європейською репутацією, а ІМС пристроює на "тепле місце" чергового заслуженого ветерана. По-друге. На трансфери у 2012 році (за два заготівельні періоди) хтось з українських витратив більше коштів ніж Динамо? Так що причин сьогоднішньої ситуації шукати в обмеженості ресурсів, це лише обдурювати самих себе. Ну і ще жалітись за картярським принципом: "Плач більше - карта сльозу любить".
Показати
О, правильно написано. Более того, если сравнить футболистов ДК и ШД индивидуально, то у нас состав минимум не хуже ,а может и посильнее будет.
А я и не про ресурсы. Я про то, что почивать на лаврах в ситуации, когда появилась масса конкурентов нельзя. Нужно развиваться. Однако вместо движения вперед мы его имитируем. Мы приглашаем Блохина вместо сильного тренера, способного построить команду. Мы платим огромные зарплаты условным Алиевым вместо улучшения детско-юношеской базы, привлечения специалистов во все подразделения клуба. Мы повторяем все ошибки москвичей.
Шкода, що не виграли.
Показати
Надіюсь проти Англії прорве...за нашими боржок,треба віддавати.
Він навіть на абхазця не тягне :).
Показати
подумал территориально..))
В когось залишились сумніви звідки у "Впєрдє" ростуть ноги?
Показати
да теперь 100% уверенность чья эта партия и кому продался наш Шева....как жаль(( как жаль(((
Ліміт це максимальна межа кількості легіонерів на полі, а не мінімальна українців. Більше 7-ми легіонерів за Шахтар одночасно не грали.
Показати
верно
86 - ЗМС дали за КОК. Якщо Ви цього не знали, або якщо думали я цього можу не знати я, то продовжувати розмову не бачу жодного сенсу.
Показати
Вы внимательно читаете ответы, а? Ведь я ж написал ЗМС и ЗМТ! Если хотите, для полноты картины картины я еще могу перечислить и тех, кто получил МСМК.
1. Назвіть заслугу Чубарова, за яку би можна було би дати ЗТ. 2. Ви різницю дійсно не бачите різниці між легендою футболу цілої країни і заслуженим гравцем одного окремого клубу? 3. Краковський з Суркісом дволикі Януси, а в трактора Т-40 немає передньопривідної модифікації. При чому Краковський до ФФУ? Зрештою, до сраки той трактор. А яке резюме було в Буряка на момент його призначення головтренером збірної? А яке в Михайличенка? Сабо? Блохін при першому його призначенні якими тренерськими досягненнями міг похвалитися? 4. А Ви хоча б одне тренерський титул Буряка назвати можете? А тепер давайте згадаємо, що тренером він працює вже 20 років.
Показати
1) Один и убойный - выслуга лет, при которой ЗМС и ЗМТ получили 90% в 86-м году! 2)Я разницу вижу в том, что Вы сейчас написали, но как это касается пляжного футбола - не понимаю. 3) Резюме ни у одного практически не было никакого (Греция Блохина не в счет). А реноме было у всех, причем реноме масштабнейшее!! Мне перечислять? Думаю, Вы сами знаете! 4) О Буряке я ничего плохого сказать не могу. То, что я о нем сказал в пред. посте - это, на мой взгляд, конкретизированная его хар-ка, как тренера и человека. Все остальное - от лукавого. Это мое мнение, оно зиждется на аргументах морально-этического св-ва. Насчет результатов.... лично я не уверен, что мы громко еще услышим и о Хосепе ;) Такое бывает, когда человек заточен под четкие грани. Мы это все видели на примере Боаша, хоть он и молодой ишшо.
Біографія Чубарова загально відома. Жодних тренерських звитяг у ній немає. Якщо помиляюсь - поправте. Кантона бул національною легендою Франції і власним авторитетом синекуру заслужив. А чим заслужив Саленко? Тим, що забив за Росію 5 голів в одному матчі? А яким краєм тут Краковський до кадрів ФФУ, в тому числі і тренерських? При чому заслуги гравців до посади головного тренера збірної? Буряк реальною європейською зіркою був, але якщо хтось назве його хорошим тренером - хай кине в мене камінь.
Показати
1) Хорошо, биография Чубарова известна, и возможно Вы ее изучили от и до (несколько сомневаюсь, но все-же). А причины, по которым дается звание, Вам тоже досконально известны? Если что, я могу предположить один аспект, по которому он сразу мог получить это звание ;) 2) Да, Эрик был и есть легендой французского футбола, но ведь не пляжного, правда?! Вам не думалось, что должность главтренера сборной по пляжному футболу - это пиаровская должность Зиц-председателя? Иначе быть бы Эрику тренером или функционером в большом футболе, где он действительно был супер-стар! 3) Краковский при том, что, как я понял, Вы придерживаетесь той-же точки зрения, что ГМС - двуликий Янус. Я просто привел пример. Приведите и Вы пример специалиста не из Киева, который бы имел резюме, реноме, регалии, и был-бы адекватен руководящей должности в Федерации и сборных! Я назову Буряка хорошим тренером! И не смейтесь! Но Леонид Иосифович очень специфический человек. Ему нужна команда единомышленников, команда готовых футболистов, команда с минимумом внутренних проблем. Тогда он даст результат. Он - тренер для Барселоны! Обратно не смейтесь, а вдумайтесь! Интеллигентный человек, образованный, технарь в футбольную бытность, разносторонний - это типаж Буряка, как и Гвардиолы!
Автор: Hannover
25 вересня 2013 12:22
Quid prodest? Частина друга.
У попередньому блозі я навмисне по мінімуму зачепив тему критеріїв якими оцінюється поведінка вболівальників з боку FARE. Їх як таких виявляється в природі не існує. Тобто сидить "доброволець" на трибунах та занотовує все, що відбувається навколо...
Автор: Hannover
25 вересня 2013 11:27
Quid prodest? Частина перша.
Одне з найдревніших запитань зберігає свою актуальність і до наших днів. Проста, як мяч, формула і по сьогоднішній день спрацьовує практично безвідмовно. Головне пам’ятати – щоб вірно зрозуміти кому вигідно, потрібно чітко розуміти що саме відбувається. І так, насамперед...
Теги: #FARE
Автор: Hannover
7 квітня 2013 22:35
Ярмоленко за полем. Що передбачено правилами гри.
Підсумовуючи сезон 11/12 практично усі вболівальники і точно все керівництво Динамо було єдиним в думці, що чемпіонство втрачене через Вакса. До розрахунку не приймалися ні якість гри, ні проблеми в колективі, ні боягузлива безпорадність головного тренера...
Теги: #Годулян
Автор: Hannover
8 квітня 2012 12:14
Юрій Бакс
Авторство не моє. Просто надибав.  
Теги: #Вакс
Автор: Hannover
29 серпня 2011 17:35
Оп-па!
Вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський понад п'ять годин перебуває на допиті у Печерському райуправлінні МВС. Про це "Українській правді" повідомив Євген Щелкунов, п...