Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 63
хоча ні в неділю в 18 00 виявляється, а я чогось думав в суботу...
Показати
тим краще, є більша вірогідність що Андрій зможе зіграти в тому матчі хоч 15 хв:)
От хто нам дійсно браття це білоруси і поляки, вони в тяжку хвилину нас підтримують, багато з їхніх країн є на майдані, хоча для східняків дійсно москалі браття, в них погляди на житя однакові. Важко нам буде жити коли в одній країні зовсім різні люди і мають абсолютно протилежні погляди на життя, думаю однодумцями ми з ними ніколи не станем, і навіть коли будуть вибори після всіх цих подій здавалося б тільки нелюди можуть знов вибрати зека, але жителі сходу не зміняться і будуть голосувати "бандерівцям" на зло я впевнений. Все це реально може привести до розколу країни, бо ми точно не захочем ще 5 років жити без всякого розвитку. Якщо подивитися на південну і північну Корею це колись був один народ, але вони розділились, одні пішли демократичним шляхом, а інші комуністичним, а тепер авторитарним, і хто зараз де думаю всі знають, хотілося б щоб жителі сходу задумались чи хочуть вони стати північною Кореєю?
Показати
Да были не одну сотню лет и еще не одну сотню лет вместе проживем. Ну не Лихтенштейн мы и не Сан-Марино! Мы- многонациональня сильная богатая перспективная и умная нация! И не какие разборки алигархов и политиков нас не разеденят!
що робить Росія в першій корзині?? ми ж вище за них в рейтингу вже 3 місяці
Показати
У УЕФА Є СВІЙ СЕКРЕТНИЙ РЕЙТИНГ!
Россия на ЧМ, а мы где?
я з 2004 за них вболіваю, але кожен важливий турнір їм чогось не щастить
Показати
Может по этому и болеем за них)
тільки що особисто рахував білети на сайті НСК, залишилося 14 тисяч думаю 60 сьогодні буде, не те що вчора кроти фантазували про 35, сьогодні бачу одумались і стали адекватнішими, щодо дніпропетровців, то на чемпіонат ком (я так розумію це кротячий сайт) писали що 350 буде, тут вже пишуть 1500
Показати
Чемпионат.ком это российский ресурс, к кротам особого отношения не имеющий. Их баннер висит у нас на стадионе, у беговых дорожек, в районе угловых флажков. Оранжевый такой.
65 млн
Показати
Да хоть бы и 90! Чем лучше Ярмолы хваленый Бейл, ничего и никогда не выигрывавший?)))
http://risovach.ru/upload/2013/03/generator/moe-lico-kogda_14637838_orig_.jpeg
Показати
В точку:)
красноречиво....
Брєд
Показати
100% И это ещё легко сказано!!!
тобто він натякає що це трансферний провал Динамо? ну побачим по першому матчі він мені показався сильнішим за Ідейє
Показати
А что Брандау это провал? Брандау был лучше Луиса Адриану
Коментарі по темі:
не хочеться його відпускати, але якщо там сума відступних хоча б 8 млн то норм, бо я впевнений що він там розкриється і Фрайбург захоче викупити
Показати
Ну какие 6-8 млн.? Его потолок - 3.5-4.5 млн. Он абсолютно не прижился в ДК. С чего бы ему дорожать в 1.5-2 раза?) Да и не потратит Фрайбург ни в жизнь такие деньги... Не удивлюсь, если цена выкупа ~2 млн. А потом ИМС скажет, что ДК ничего не потеряло на его трансферах)
No results found.