6 травня 2024 13:26

"Вердер" підписав новий контракт із голкіпером

Міхаель Цеттерер у цьому сезоні витіснив з основного складу Іржі Павленка. Завдяки своїй хорошій грі у воротах (у 25 матчах на нуль відіграв 6 разів), "Вердер" собі забезпечив виступи на наступний сезон в Бундеслізі. Керівництво клубу вирішило віддячити німецькому голкіперу та підписало з ним нову году.


"Ми раді, що Міхаель вирішив продовжити свій шлях у бременському "Вердері". Зетті дуже добре розвивався і також важливий для команди за межами поля. Влітку він розпочне свій десятий сезон у "Вердері". Це довгий період, який не завжди давався йому легко через кілька травм. Однак він завжди залишався позитивно налаштованим і ніколи не втрачав своєї мети. Це принесло йому свої плоди", - заявив спортивний директор клубу Клеменс Фріц.


"Після стількох років у цьому клубі я щасливий і пишаюся тим, що підписав довгостроковий контракт з бременським "Вердером" як основний воротар клубу, і можу продовжувати докладати всіх зусиль, щоб допомогти "Вердеру" досягти наших цілей у Бундеслізі в найближчі роки. Дякую всім причетним і вболівальникам за неймовірну підтримку протягом останніх тижнів і місяців", - сказав голкіпер Міхаель Цеттерер після підписання нового контракту.