Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
По-моєму, цю статтю публікують вже вдруге. Читав її десь рік назад.
Показати
Точно! А я то думаю... Прекращаем.
Привіт, Барвінок! Я цілком з тобою згоден, що до переваг у спілкуванні на форумі - цікаво заглянути в пошту і отримати черговий мессидж.Тим більше, якщо спілкуєшся з дійсно адекватними людьми.Помітив цікаву річ, зав"язка завжди відбувається на різких перепалках по тому, чи іншому питанню (як, до речі, і в нашому випадку). А потім,частенько люди стають майже однодумцями. Коли я просто переглядаю переписку на форумі, і бачу, як дописувачі інколи перепршують один одного за різкість, то мені приємно, т.я. в душі я завжди за толерантність(в неопаскудженому змісті цього слова!!!) Що до "двієчника", то я зовсім не образився, більше того, я навіть засміявся вголос! Ну все, з заочним знайомством! Бувай!
Показати
Як приємно таке читати. Чудовий вектор спілкування. Ще зустрінемось на віртуальних просторах.
Привіт, Барвінок! Слово "умнік", написав спеціально як українську транскрипцію російського "умник".Частенько роблю такі речі, такий у мене стьоб. Теье образити не хотів, вирішив лише порівняти з одним відомим дописувачем нашого форуму. Тому, я більше орієнтувався на гру слів, де центральним було "умнік", як людина, розумніша за когось, і, по-друге, бути "умніком-2" на сайті. Всіх благ! P.S. Мені дуже цікаво, Барвінок, які в тебе досягнення на рівні Президентів Клубів? Правда, заінтригував.
Показати
Привіт, у тебе гарна мова, тому слова про двієчника мушу забрати із вибаченням. Про себе публічно говорити говорити не хочеться - хіба що приватно. Мені здається перевага спілкування на форумі в тому, що відбувається обмін, змагання думок, а не особистостей.
Поміняй свій нік на "Умнік - 2". А Суркіс.....? Ну куди йому до тебе?
Показати
Ні, дякую, не поміняю. Бо якщо оберу своїм ніком слово, якого не існує, виглядатиму, як і ти, двієчником. Та й мій нинішній нік мені до вподоби. Ти взявся порівнювати творчі досягнення Суркіса і мої. Щоб розумній людині це робити, треба мати відповідну інформацію. Значить, про мене, грішного, ти щось знаєш! Цікаво.
Такі "кепи" - маленькі гвинтики в усій цій системі "свергания гегемонии Динамо".Подивись, коли цей капітан, та йому подібні зареєструвались (і навіщо?) А Ви ще ведетесь!!!!!
Показати
Я знаю что это за кэп, но удивительное дело: здесь я с ним согласен
Чорногорці забили чудовий м"яч, жаль, що вже після автоголу.
Показати
Действительно жаль.( Готовимся в очередной раз к стыкам... Хочется верить что в этот раз удачней!)
Ви з ним особисто спілкувались? От-от-то. Пишете, аби писати.
Показати
Думаешь, с ним нужно "особисто спілкуватися", чтобы составить о нем для себя представление? Я вот и в Новой Зеландии не был, только по телевизору видел, но представление о ней имею
А що, для людей "стоматолога" , це прблематично? Зроблять, і не тільки в Дніпропетровську.Захочуть, тоі в САМОМУ ДАНЄЦКУ. КДБ, в свій час, взагалі, по всій земній кулі могли "відмітитись"........
Показати
меньше Клэнси нужно читать и Флеминга)))
Є приказка: " Старий кінь ріллі не псує"...Дійсно, ІМС-у інколи варто було б прислухатись до мастодонтів вітчизняного футболу.
Показати
А мне кажется что если б купили таких игроков Семину мы бы смотрели совершенно другую игру
Уявляю, що робиться в душі Мілі, коли він читає такі інтерв"ю!!??!!!
Показати
Что-что? +100 к пафосу +25 к свэгу))
No results found.