Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 47
М-да, Шахов і Ко нахвалювали Сабрано, що з того вийшло - ми навіть не побачили)))... а що чекає Папу Гує в ДК, уявити тяжко, навіть страшно!
Показати
UA, это Франков расписывал про "мировое имя", Шахов вроде как сомнения высказывал на его счет
UA, Ну вот зачем писать фигню? Шахов как раз говорил, что у игрока есть потенциал, но относился к этому трансферу не особо оптимистично.
Чудова новина! А псевдо фанатам, раджу пригадати матчі з Генгамом, Порту, Янг Бойз, голи олімпіку та Волині, в падінні через себе... не будьте пАВЕЛКАМИ)))
Показати
UA, 3 матчі він провів добре в єврокубках і від сили 5-7 в Україні. Це не гравець Динамо, та і на гравця не схожий.
Відмовиться і Юнайтед, а далі Бешекташ або Спартак ;)
Показати
UA, 100%
Румун Кірікеш(?), запасний з Наполі, 29років, більше 40матчів за збірну, ми цікавилися ним десь в 2013р.
Показати
UA, так гравець зі світовим іменем, звідки у Кірікеша світове ім'я? Хоча тут вже хто що вважає за світове ім'я, може у Франкова Кірікеш зірка :)
Андронов, при чому тут Лозана? Динамо ще в червні, як стало відомо про вихід, тоді ще, Іллічча в ПЛ, підняло питання доцільності проведення ігор в Маріуполі! А потім, звичайно ж, "випадково" за зачиненими дверима "сліпий жереб" звів Динамо на гру в Маріуполі, у вихідні приурочені святкуванню дня незалежності, більше того, в цей день, 27 серпня відзначається, в цьому році, культове свято жителів Донбасу - День Шахтаря(до речі в Росії також в цей день). Передбачити дії людей, що перебувають "в пяному угарі", по ту сторону фронту просто не можливо! Питання. ЧОМУ, хоча б, не поміняти місцями ігри Динамо з Маріком? Відповідь. Бо це все комусь потрібно, а ФФУ і ПЛ-маріонетки, в руках людини-гудка!
Показати
UA, я говорю о том, что совсем еще недавно вице-президент Динамо заявлял, что все вопросы будут решаться в суде
так какая может быть переигровка?
если уверены в своей правоте нужно идти в суд и выигрывать его
а эти все разговоры о переигровке наводят на нехорошие мысли
Пацан в повному порядку, потенціал безмежний, дуже схожий на Женю, але має ще й чудову передачу! https://www.youtube.com/watch?v=TgELA472q70
Показати
UA, АГА все хорошо только к него серьезная травма !!
Такой себе Дуглас Коста, правой лучше играет... https://www.youtube.com/watch?v=iTPju1Mne3w
Показати
По нарезке чем-то слегка Ярмолу напоминает
Чувак всё делает левой ногой. Соглашусь со сходством с Дугласом Костой. Не удивлюсь, если это Бетон нам его посоветовал.
Ещё одна нарезочка https://www.youtube.com/watch?v=lX0-WGZu92U
Школа Фергюсона!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZDIkTCmMX-E
Показати
им надо ступеньку на поясе носить — шоу будет почище балета
Коноплянка, Ярмоленко и Безус не деревянистей любого француза(или франко-афро-американца), а французы, как мне тоже показалось, были обколотыми последними новинками фармацевтики!
Показати
Очень даже моет быть, главное колоть незапрещенные (возможно пока) препараты. Плюс методики восстановления игроков у нас могут сильно отставать от французских... Технологии в современном футболе играют далеко не последнюю роль, нельзя недооценивать их вклад в результат.
Ну если тебе приятнее думать что у "необколотых" мы бы выиграли ....Кстати ,а Безус от чего устал ? Ничего зазорного в поражении нет,скорее неожиданный выигрыш 2:0 в Киеве,породил надежды....Ну то таке...
Окодува, тоже нигериец!
Показати
О! Точно)
No results found.