Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 79
Динамоманія, мабуть передрукувала це з денісоманії і навіть не подивилась, що канали 1+1, УНІАН, які показують домашні матчі чемпіонату тут відсутні. Тобто, та ж Динамоманія працює проти Динамо.
Показати
alex, Якщо ви не помітили, то вони з "Шуріком" вже давно під іншу дудку співають!
Щось я такого динамівця не знаю. Тому він і в поліції. А там - зрозуміло хто. В усякому разі з "умом и сообразительностью" не все добре. Хто він, а хто Гармаш.
Показати
Він був основним гравцем збірної що виграла Євро 2009 U-19, де грав з Гармашем. І що він сказав? Підтвердив, що і так всі знають -Денис дуже специфічна людина.
alex, ну так за клубом следишь, если его не знаешь.
Толковый защ был крайний. Не сложилось с футболом.
Все вірно. Якщо взяти його в лютому, то він може замерзнути. І до кінця сезону його не розморозять.
Показати
alex, :-)))
Звичайно, якщо заграє Циганков, то буде здаватись, що грає вся команда. Бо зараз вони танцюють на полі. Вербич, як балерина. Де Пена з роззявленим ротом. Ніхто не знає, що треба бити в ворота.
Показати
alex, да, до удара если и доходит, то как котик лапкой
Барселона грала погано. Але Динамо - гірше. При попередніх тренерах, можливо програли б в один м'яч, а, може й нічию вимучили б. А тут... Програють, як шахтьор при Луческу.
Показати
alex, Динамо Челси: 0 - 5
alex, людям притаманно забувати все погане, романтизувати й зводити в абсолют крихти чогось хорошого. Тут вже деякі і Блохіна згадують як манну небесну. Попередні тренери не програвали з таким рахунком з банальних причин: бо грали не з Барселоною, а з Лугано і Яблонцем. А ті рідкісні зустрічі з хорошими командами закінчувались по 0:8. Після Лобановського було всього 2 людини, які б у цьому матчі програли мінімально — Сьомін і Ребров. Останній, можливо, зачепився б за очки.
Вимагати щось від вбитої короною команди, яка мусить ставити в основі молодь, пристарілого Гармаша і Шапаренка як вінгера, я особисто не можу.
Команда грає, як і при попередніх тренерах. Тільки пропускає більше. Так грав шахтьор при луческу. Якщо пролітає, то з тріском. Тепер так грає Динамо. Правда, Динамо не виграє так, як шахтьор.
Показати
alex, челси динамо 3 0
динамо челси 0 5
Крім Гармаша більше не було кого паскудити. Так, як зіграв Гармаш в цьому матчі, дай Бог грати кожному.
Показати
alex, а это его единственное развлечение в жизни))) при том, что подает лживые данные: вы видели 14 потерь Гармаша?
Вчора показував 2+2. Сьогодні вже УНІАН. Що буде до вечора?
Показати
alex, ну, точно не будуть "Футболи" )))
Якщо матч був рівним (а так воно і було), то чому Ювентус заслужив перемогу? Тому, що ви лохи? Якщо ви цілились на Лігу Європи, то чому влізли сюди, зайняли чиєсь місце, втратили бали врешті-решт?
Показати
Влезли сюда только ради денег за выход в ЛЧ и денег за очки. В ЛЕ даже за 6 побед в группе столько не заработать. Баллы тоже сомнительно: мы получили баллы за победы над бельгийцами плюс бонусные за выход в группу. Плюс надеюсь за 6-7 очков в группе мы сможем зацепиться
alex, ну, а если бы Юве нам ( не дай Бог) штук 5-ь положил, у вас бы не было сомнений?
А на вопрос о ЛЧ - так тут вообще всё банально - за ЛЧ платят на порядок выше чем за ЛЕ.
Ми кожен рік виграємо Суперкубок. Але Михайличенка вигнали. Блохіна вигнали. У Блохіна команда бігала краще. А результату не було. А коли зігрались, на другий рік стали чемпіонами. Але Блохіна, який їх зібрав, організував, вже вигнали.
Показати
alex, потому и чемпионами стали, что выгнали. Олег Владимирович - легенда Динамо, но его тренерский этап в Динамо лучше забыть. Совсем забыть.
alex, ага и если в этом сезоне чемп возьмём, то это заслуга хациолы - бесспорно) или михи, тут даже выбор есть
No results found.