Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 39
Eternityoflife, як це "ніхто не подивиться"?! А як же діди в селі?!)))
Показати
Slayer_v, про дідів в селі теж потрібно думати, але навіщо будуть ті трансляції, якщо через зняття очок не буде спортивного принципу? Та ще й не факт, що ці трансляції не будуть блокувати. Або Суркіс підіграє Ахметову, або він не сповна розуму.
Димарик, так не будуть вміщати "всі". тільки 4 матчі туру. За 2 дні це взагалі не проблема. Футболи ж якось раніше "вмещали")
Показати
Slayer_v, Помимо футболов был канал 2+2, и футболов было 3
Димарик, які 2 канали? Якщо "лінійні", то їх 2. Але на платформі нема таких обмежень.
Показати
Slayer_v, на Мегого есть всего 2 канала сетанты, как в эти 2 канала вместить столько трансляций?
dynamic1927, це вже їх проблеми. Якщо не хочеш платити, дивись у запису.
Показати
Slayer_v, так в запису ніхто дивитись не буде! Ті у кого є інтернет, будуть переглядати через піратські сайти, ось і все! І що дадуть ті трансляції після закінчення матчу???
не обманюйте себе) ніяких мільйонів глядачів не було і не буде, особливо закордоном. Тим більш, ніяких проблем ввімкнути ВПН та дивитись Сетанту немає) Уся ваша логіка грунтується впершучергу на ХАЛЯВІ)
Показати
Це лише ваші здогадки не обгрунтовані нічим. В мене старенький сусід , який крім Т2 не дивиться нічого . Про який vpn ви розповідаєте? І таких дідусів у нас пів країни
MarcoV, як же до цього провідні ліги світу не додумались. Чому не транслюють в Україні безкоштовно, для своїх чисельних вболівальників....
Показати
можливо тому що вони провідні ліги світу , тому що клуби там отримують з прав на тб права не 90 тисяч на рік, тому що рівень життя людей дозволяє любому пенсіонеру дивитись трансляцію на загально доступному каналі і ще багато чого іншого , не кажучи вже про війну
MarcoV, і до чого тут футбол? Чи ви реально вважаєте, що ті жінки то цільова аудиторія Динамо? Повторю питання, чому раніше Динамо дивились пару сотень тисяч, а зараз усякі Мохники ліплять про мільйони? Чому раніше не дивились?
Показати
Slayer_v, при тому що клубу важливо щоб клуб могли змогу дивитись не тільки люди у яких є доступ до інтернет платформи
MarcoV, доречі, що ці всі "мільони біженців" що так люблять футбол (напевне, чоловіки), роблять закордоном? Може треба повернутись в Україну і приймати якусь участь у супротиві?) Звідки взагалі ці співи про мільйони вболівальників, якщо у Динамо жодна трансляція не набирала більше 460к?
Показати
Slayer_v, там більшість жінок та дітей. В тому числі і тих хто безпосередньо воює на фронті та тих , хто втратив рідних, домівку, кошти для існування
Slayer_v, Звідки вам відомо про кількість переглядів ? Крім ютуб каналів Футболхаб , клубного каналу, лайв трансляції на Футболхабі , величезна кількість людей дивиться матчі Динамо на ефірному ТБ (те саме Т2), в кабельних мережах, включаючи Динамо ТБ та на супутникових ресурсах
MarcoV, по-перше " І все це безкоштовно", це якийсь сюр совковий. по-друге "наприклад на лінії фронту" взагалі дичина, в окопи Т2 тягнути будуть? І найголовніше це юридична площина, згідно з якою всіма правами на трансляцію УПЛ володіє УПЛ! Раніше так, була ситуація з узурпацією кАналами, але зараз немає жодних юридично обгрунтованих причин у Динамо. Це просто приклад порушення договорів і все. Власники ДК просто грають в якісь свої ігри з Бенею, прикриваючись військовими і біженцями.
Показати
про безкоштовно запитайте при нагоді у Сетанти скільки вона отримає з Фавбету , Паріматчу та VBet за трансляцію і чому так мало пропонують клубам та ще й хочуть збиити хоч якісь копійки у пенсіонерів
MarcoV, "матчі Динамо повинні показувати на всім доступних ресурсах й бажано безкоштовно" що за дичина в 2022 році? Ви що, злидень, що вам 100грн на місяць важко виділити? Це блін 2 літри пива за нинішніми цінами! Якісь довбані совки, чесне слово. Я от не хочу дивитись трансляцію в Ютуб (за Преміум якого я також сплачую, доречі), а хочу користуватись нормальним сервісом трансляцій, як увесь цивілізований світ, а не на якомусь Уніані у всратій якості.
Показати
Slayer_v, досить носитися з бурбасятинськиими наративами . Минулого сезону матчі Динамо транслювались На Футболхаб в кращій якості ніж на Фуфло1/2/3. Крім цього можна було дивитись на 2+2, фейсбуці, та на клубному ютуб каналі. І все це безкоштовно. Ті гроші які пропонує Сетанта не варта того щоб велика кількість людей не змогла побачити матчі улюбленої команди . І мова не стільки про абонплату, а про неможливість доступу всіх охочих в доступі до трансляції. Це і мільони біженців за кордоном, і місця зі слабим доступом до інтернету (наприклад на лінії фронту , і окуповані території)
No results found.