24 серпня 2022 20:07
6

Грошові штрафи та зняття очок. Журналіст розповів, як каратимуть українські клуби за відмову транслювати домашні матчі на "Сетанті"

Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський розповів, яке покарання можуть отримати українські клуби за відмову передавати права на трансляцію «Сетанті».


«Якщо клуби вирішать подати в КДК УАФ скаргу, то «КДКісти» зберуться і будуть вирішувати: 1-й крок – 250 тисяч гривень умовного штафу, 2-й матч –250 тисяч реального штрафу, 3-й матч – 500 тисяч та мінус 3 очки умовно, 4-й матч – мінус 500 тисяч та 3 очки по факту.

Натомість кожен наступний матч після 4-го – 500 тисяч і мінус 3. Мені просто цікаво: що буде далі, хто буде наступним і як це буде вирішуватися…», – висловився Співаковський.
Як може суркіс програти суд, якщо права на трансляцію належать йому Eternityoflife, павелка просто кинув сетанту! Не більшість клубів вирішує, а одностайне рішення
Сховати
KogdaZima, з різних джерел бачив інформацію, що права до 2019 року належали клубам, але наразі належать УАФ як організатору турніру. Якби все було просто і права дійсно належали клубам, то на Ютубі не блокували б трансляції Зорі та Руха. Але їх блокують, а отже права дійсно належать УАФ, і ігнорування цього може призвести до серйозних наслідків - і футбол нормально неможливо буде подивитись через блокування трансляцій Ютубом та провайдерами, так ще й штраф і зняття очок буде.
Суркіс грає на стороні Ахметова? Чому ми маємо думати що з нас можуть зняти очки???
Якщо Суркіс піде на зняття очок з Динамо, то я буду розцінювати це як злочин, і що він спеціально грає на руку Шахтаря. Права передали транслятору, який виграв тендер, суд Суркіс не виграє, це вже видно з того, що трансляції на ютубі блокують. Також на каналах провайдери можуть блокувати, отт платформи (типу Мегого) можуть блокувати, і буде ситуація, що футбол взагалі ніхто не подивиться, так ще й штраф і зняття очок буде.
Сховати
Eternityoflife, як це "ніхто не подивиться"?! А як же діди в селі?!)))
Сховати
Slayer_v, про дідів в селі теж потрібно думати, але навіщо будуть ті трансляції, якщо через зняття очок не буде спортивного принципу? Та ще й не факт, що ці трансляції не будуть блокувати. Або Суркіс підіграє Ахметову, або він не сповна розуму.