24 августа 2022 20:07
6

Денежные штрафы и снятие очков. Журналист рассказал, как будут наказывать украинские клубы за отказ транслировать домашние матчи на "Сетанте"

Журналист «ТаТоТаке» Михаил Спиваковский рассказал, какое наказание могут получить украинские клубы за отказ передавать права на трансляцию «Сетанте».


«Если клубы решат подать в КДК УАФ жалобу, то «КДКисты» соберутся и будут решать: 1-й шаг – 250 тысяч гривен условного штафа, 2-й матч –250 тысяч реального штрафа, 3-й матч – 500 тысяч и минус 3 очка условно, 4-й матч – минус 500 тысяч и 3 очка по факту.

Далее каждый следующий матч после 4-го – 500 тысяч и минус 3. Мне просто интересно: что будет дальше, кто будет следующим и как это будет решаться…» , – выразился Спиваковский.
Як може суркіс програти суд, якщо права на трансляцію належать йому Eternityoflife, павелка просто кинув сетанту! Не більшість клубів вирішує, а одностайне рішення
Скрыть
KogdaZima, з різних джерел бачив інформацію, що права до 2019 року належали клубам, але наразі належать УАФ як організатору турніру. Якби все було просто і права дійсно належали клубам, то на Ютубі не блокували б трансляції Зорі та Руха. Але їх блокують, а отже права дійсно належать УАФ, і ігнорування цього може призвести до серйозних наслідків - і футбол нормально неможливо буде подивитись через блокування трансляцій Ютубом та провайдерами, так ще й штраф і зняття очок буде.
Суркіс грає на стороні Ахметова? Чому ми маємо думати що з нас можуть зняти очки???
Якщо Суркіс піде на зняття очок з Динамо, то я буду розцінювати це як злочин, і що він спеціально грає на руку Шахтаря. Права передали транслятору, який виграв тендер, суд Суркіс не виграє, це вже видно з того, що трансляції на ютубі блокують. Також на каналах провайдери можуть блокувати, отт платформи (типу Мегого) можуть блокувати, і буде ситуація, що футбол взагалі ніхто не подивиться, так ще й штраф і зняття очок буде.
Скрыть
Eternityoflife, як це "ніхто не подивиться"?! А як же діди в селі?!)))
Скрыть
Slayer_v, про дідів в селі теж потрібно думати, але навіщо будуть ті трансляції, якщо через зняття очок не буде спортивного принципу? Та ще й не факт, що ці трансляції не будуть блокувати. Або Суркіс підіграє Ахметову, або він не сповна розуму.