Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 5
Б...я, як раз Коваль і не самий винуватий.
Питання до групи гарвців - нападу, де удари?
Показати
RomanSid, я б сказав, не до групи гравців, а до трупів гравців...
Хай скахе чи брав на той турнір Шепелева чи ні. А то розповідати про Казахстан, чехію це добре. Але цікавить той випадок про Феодосію, хто не всю правду каже.
Показати
RomanSid, вы как читали?
"В том числе, провел все матчи на турнире в Феодосии в 2010 году, где мы взяли первое место. У меня сохранились записи тех предматчевых установок с написанными составами (мы ездили двумя составами) и командное фото, на котором он присутствует."
Дід Панас, Про "бомжа" це грубо, але в цілому погоджуюсь з Вами. Реально гри немає. І таке враження, що судья трішки допомагає Динамо. В Олександрії буде сьогодні червона картка та й пенальті їмможуть поставить.
Показати
RomanSid, вечно небритый, причем не красиво, как Антунеш или Пеп, а именно в стиле бомжа, которому влом бриться. Я понимаю, что тренеру главное не красота, но ужасно смотрится
Коментарі по темі:
Може дійсно Хачеріді почував дискомфорт та не дарма прохав знизити у Реброва, йому навантаження на тренуваннях. Відчував, що може бути травма.
Показати
RomanSid, ну, травму отримав в матчі, як саме я не знаю, може й після зіткнення. А щодо того, що відчував, то тут питання вже до лікарів клубу. А лікарі в нас, м'яко кажучи, не дуже високого рівня.
Хачеріді не викликався в збірну і на попередні матчі, нібито у нього була травма чи проблеми зі спиною. А у вересні місяці він був викликаний в збірну, але здається не грав. На мою особисту думку тут питання не в Хачеріді, а в тренерському штабі футбольного клубу та збірної.

Показати
RomanSid, всем тренерам нравятся любимчики и шестёрки, а Хачериди к таковым не относится. У чувака своё личное мнение, за что ему респект. Можно при желании насобирать кучу фактов косяков наших звездунов и как им это сходило с рук, потому как написано в первом предложении. И только отрываются на Жене, аки крайний, потому как самостоятельный и не подстилка
No results found.