Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 7
Суркіс знову мабуть не дотримає слова і не призначить іноземного тренера. Проти Реброва як футболіста нічого проти немаю, а ось до тренера виникає багато питань. Він був у команді помічником у Сьоміна та Блохіна і з багатьма футболістами разом грав, тому в нього склались з деякими з них дружні відносини, що погано для атмосфери і дисципліни в команді.Якби Ребров прийшов в команду з-зовні можливо в нього були б шанси. Динамо потрібен тренер-авторитет, стратег, психолог, менеджер,який чогось досяг вже в роботі. Тому Бердиєв є непоганим варіантом(Ребров-помічник, тренер по фізо з Рубіна вже є.Бердиєв багато чим нагадує Фоменко, який здатний з футболістів витіснути максимум їх можливостей.
Показати
Вы видите положение в стране? Откуда деньги на иностранцев? И кто сегодня поедет, все хотят стабильности. Даже легионеры и те боятся. А если он не живет здесь и ему семью нужно привезти . Вы бы хотели ехать будучи знаменитым тренером и получающим предложения от топ клубов.. Думаю вряд ли... Лучше купить двух защитников высокого класса, Хоть одного для начала. чем тренера приглашать. -Это мое мнение я бы сделал именно так... А с Ребровым на пол сезона продлил бы контракт. Там время покажет...
Я думаю, что Блохину тренером Динамо осталось три-четыре матча. Даешь Бердыева, тренера-воспитателя, педагога, психолога которого так не хватает команде.
Показати
Ага... Сёма №2... Нам такое стоялово не нужно.
Дай то Боже, щоб Женя перейшов в Ліверпуль. Стиль команди, підходить для Коноплянки.
Показати
Згоден.Хоча ще рік назад я вважав, що Коноплянка перейде все таки до Бундесліги.
Складається враження, що Блохін є засланим і проплаченим козачком із стану ворогів Динамо. Тут і дитині зрозуміло, що в Блохіна нічого не виходить в клубній тренерській роботі.
Показати
Я так понял, идут переговоры, будет ли Ахметов еще на пол года Блохина продлевать.
Андрія Шахова поважаю, як професіонала закоханого у футбол. Завжди його статі цікаво читати, бо вони мають логічне пояснення. З приводу відставки Блохіна, повністю згоден з автором. НЕ ПОТРІБНО дивитись на місце 2-3 місце Динамо в таблиці і тішити себе, що не все так погано, а весною ми їм покажемо. Мене бісять виступи на прес-конференціях Блохіна, де він вважає, що він краще розуміється на футболі чим журналіти і простежується по відношенню до них просто зневага. Стидно мені вболівальнику за такого тренара, який не в кращому ракурсі презентує бренд Динамо Київ.Якщо не буде відставки Блохіна взимку, то треба себе знову налаштовувати хоча б на боротьбу команди за участь у Лізі Європи. Contra spem spero!
Показати
реально, у нас сейчас 4-е место даже без доигровки Днепр - Металлист у Динамо сыграло с Арсеналом и записало 3 очка в таблицу, а Днепр и Металлист - нет и когда с Арсеналом утрясут формальности и у всех окажется равное количество матчей, мы окажемся 4-ми!!!
Був на матчі і ледве не заснув від такої гри обох команд. Говерла взагалі на полі на викладалася і футболісти вийшли на матч знаючи вже його результат. Радості від гри Динамо як не було цієї осені, так і поки немає. Радість тільки за результат.
Показати
Ти точно вболівальник Динамо? :) Як можна спати, коли грає твоя команда, де кожен дотик, кожне єдиноборство, кожне загострення зазвичай ти переживаєш, наче ти сам береш в них участь - і лаєш їх, і хвалиш, але не залишаєшся байдужим і не засипаєш, особливо коли твоя команда забиває 3 і має ще купу інших моментів і врешті перемагає 3-0. Ти від Динамо очікуєш більшого? Так може варто розпочати з себе і вимагати більшого також й з себе і не спати, а краще вболівати і підтримувати улюблену команду. І приходити вболівальникам більш масово. Як тут не згадати берлінську Герту, коли вона навіть йшла аутсайдером у Бундеслізі, на неї і тоді ходили 45-50 тис. і співали-підтримували її навіть протягом розгромних рахунків вдома. А тут 3-0 сьогодні після важких матчів збірників, яких у Динамо більша половина, нам не дуже смакує, подавай більшого і кращого, ми - перфекціоністи :)
З ЦЬОГО СПИСКУ КРАЩИЙ ВАРІАНТ Ді Матео!!!!
Показати
А что такого хорошего в Ди Маттео? Человек толком нигде не работал, свою команду в Челси построить не получилось. Хотя, конечно, его рановато выгнали.
No results found.