Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 3
Мене цілком влаштовує Сьомін і його стиль гри, Лобановського вже і непригадати. На рахунок Сьоміна, перше пришестя звичайно запам"яталося більше, але будемо сподіватися що в команді все налагодиться і все тільки починається.
Показати
Ivan - ты, то не знаешь за кого болеть, то рекламируешь ахметовский пул, теперь Динамо Лобановского не можешь вспомнить. Что ты здесь делаешь?
да-да! ти хто такий ? Звідкіля ти взявся такий?
Коментарі по темі:
Невже це так би було погано, якшо б матчі Динамо транслювалися в багатьох країнах Європи, а потім говорять що за нашим чемпіонатом ніхто не спостерігає.
Показати
Ти дивись глибше. Ну не в нашій країні можна організувати демократичний і чесний пул на всі команди, тому що наразі єдин пул розглядається лише в бік кротоканалів, все підімнеться під пенісова і вже ця банда мутитиме свої чорні справи. Те, що він понарозказував про вигоди пулу і те, чим вони насправді займатиметься - речі несумісні. Та тільки глянути на методи ведення, вибачте на слові, бізнесу цих "спеціалістів" - і стає дуже сумно. Не сприймай реальність через голубі екрани і біг-морди, там правди катма.
Иван...Поймите - это не может зависеть от ваших или моих желаний.Наверное это вопрос времени.Поверьте,там решают этот вопрос.
Коментарі по темі:
Ні, я не глор і не барсофан! ) Я вболіваю за Карпати і за Динамо з дитинства, я в період 2009-2011 я знелюбив Динамо яким керував пес-Газзаєв, Динамо супроводжував суцільний позор як в чемпіонаті так і в Лізі Європи (про ЛЧ тоді навіть і не мріяли), згадайте позор від Шеріфа, БАТЕ, Закарпаття і т.д.
Показати
А если, не дай бог, Газзаев вернется тоже "знелюбишь"? И кстати, при Газзаеве мы играли в ЛЧ, выносили Рубин, а Интер спасался чудесным образом.
Так хто такі Газзаєв, Сьомін в ретроспективі історії славетного клубу? Просто абзаци в великій книзі. Їх можна нелюбити, нерозуміти, президента, окремих гравців, але не любити клуб, за який ніби вболіваєш??? Так не можна! Або вже б нікому не розказував... Я вперше був на матчі Динамо в 6 років, відтоді ходив з татом на Олімп і дивився матчі по телику, а років з 14-15 і до свого 21-го року цілком палко і віддано, осмисленно вболіваю. ходжу на матчі (і на розфуфирений Олімпійський, а раніше на старий-добрий "Динамо"), щодня читаю новини і переживаю за все, що з клубом відбувається. Але чи міг би хоч і після програного КУЄФА, і 2-х сезонів без ЛЧ та 3-х без чемпіонства перестати вболівати??? Та нізащо!!! Ну може з часом ти впевнишся, що ж тобі рідніше і миліше і не будеш займатися подібними метаннями)
Автор: Ivan
10 грудня 2015 11:12
Динамо в плей-офф ЛЧ!
Вітаю всіх вболівальників Динамо з виходом до весняної частини ЛЧ! Група було не простою і напевне мало хто вірив і ставив на Динамо, але їм таки вдалося обіграти сильних суперників, показати високий рівень футболу, особливо контроль мяча і точні паси і такие вийти вперше за 16 років до плей-офф...
Автор: Ivan
30 вересня 2012 20:26
Зайшов подивитися і не повірив
Тільки-що зайшов подивитися яка ситуація в РПЛ і м"ягко кажучи офігів від турнірного становища. Чому у "них" так все непередбачувано, а "нас" все зовсім навпаки ?
Автор: Ivan
1 вересня 2012 10:47
Динамо в ЛЧ, де дивитися ?
Роблю відповідь на пост одного вболівальника, яки запитує "Де дивитися Динамо в ЛЧ" У мене є супутникова тарілка без підписки на платні ТК! Ви маєете можливість дивитися іноземні безкоштовні трансляції...
Теги: #1+1 #2+2
Автор: Ivan
27 серпня 2012 16:13
Про трансляції і 2+2
Я не завжди маю можливість піти на стадіон (не тому що я бідний як хтось подумав чи ще щось, я б залюбки на будь-який матч ходив, проблема в тому що до Києва 600 км.), тому приходиться дивитися матчі...
Автор: Ivan
26 серпня 2012 23:14
Шахтар - Динамо
Знаєте, хочу вам сказати шо в 2009 я почав вболівати за Шахтар, команда виграла КУЄФА, новий стаідон, цікаві трансфери футбоілстів, але (мені зара дуже соромно що я вболівав за них, адже до цього я вб...