Автор: Ivan
Зареєстрований: 26.08.2012
Останній візит: 17.12.2015
http://transfermarket.in
26 серпня 2012 23:14
17

Шахтар - Динамо

Знаєте, хочу вам сказати шо в 2009 я почав вболівати за Шахтар, команда виграла КУЄФА, новий стаідон, цікаві трансфери футбоілстів, але (мені зара дуже соромно що я вболівав за них, адже до цього я вболівав за Динамо і в тодішніх дербі, будучи ше малим, пам"ятав як ми збирались сім"ємю і вболівали за Динамо) зараз я зрозумів шо собою являє Шахтар, яка його сутність, але діло не в тому, я знову почав вболівати за Динамо, а знаєте завдяки чому, в команди новий стадіон європейського рівня (правда шеб трансляції з матчу були кращими, а то просто немає слів) , також у команду прийшли футболісти з топ чемпіонатів європи (Франції, Німеччини, Англії, Італії, Іспанії). Мені сподобались нові гравці, особливо Велозу. Команді явно не вистачає перемог щоб у гарячому куванні заліза викувався колектив. А ми, вболівальники, скучили за великими перемогами, нам так невистачає ЛЧ, а вона так близько! На не вистачає КУ і ЧУ, які в останнє були в 2009 році.

Головне зараз показати в Донецьку якщо не перемогу, то те, що ми бойовий колектив, в якому розпочинається нова історія, і дай Бог довести свою силу в Європі (особливо якшо це буде матч Динамо-Шахтар в 1/8 ЛЧ).

Попереду багато матчів і перемог, тому команда з наступного тижня зробить 2 великі кроки в ЛЧ і ЧУ.

 

Особисто моя мрія для цього футбольного сезону, покишо на це півріччя це Шахтар і Динамо в ЛЧ (нарешті ми будемо дивитися ЛЧ і в вівторок і в середу) і Металіст і Дніпро в ЛЄ (будемо дивитися ЛЄ в четверг в 20.00 і в 22.05 ) =) Ось якось так.

Исповедь глора. Хе-хе...:))
Ну у вас і каша в голові,вибачте на слові.Ваш рідній клуб Карпати?!ТАК ВБОЛІВАЙТЕ ЗА НЬОГО!і за сбірну своєї країни теж вболівайте!все.....а в принципі не зрозуміло як людина з західного регіону вболіває за шахтар?......але це моя субьєктивна думка.
На данный момент времени и сейчас Шахтёр сильнее нас.Его главный козырь-сыгранность.Ну и, конечно, особый привет ИМС! Мхитарян на две головы сильнее Кранчара.И это не селекционная служба,а лично ИМС!!Передаём привет так же с правым защитником!Ну и покупка Рубена она мягко говоря очень сомнительна!Тем паче за такие деньги...
чуют кроты, что скоро им придет конец :-) а касаемо автора блога: "Глорихантер — (англ. Glory hunter — "Охотник за славой) — понятие в современном футболе, обозначающее болельщиков футбольного клуба, которые стали его приверженцами после нескольких громких успехов клуба, его популярности в прессе, или же болеющими за клуб, следуя веяньям моды" (wikipedia)
Сховати
Ні, я не глор і не барсофан! ) Я вболіваю за Карпати і за Динамо з дитинства, я в період 2009-2011 я знелюбив Динамо яким керував пес-Газзаєв, Динамо супроводжував суцільний позор як в чемпіонаті так і в Лізі Європи (про ЛЧ тоді навіть і не мріяли), згадайте позор від Шеріфа, БАТЕ, Закарпаття і т.д.
Сховати
А если, не дай бог, Газзаев вернется тоже "знелюбишь"? И кстати, при Газзаеве мы играли в ЛЧ, выносили Рубин, а Интер спасался чудесным образом.
Так хто такі Газзаєв, Сьомін в ретроспективі історії славетного клубу? Просто абзаци в великій книзі. Їх можна нелюбити, нерозуміти, президента, окремих гравців, але не любити клуб, за який ніби вболіваєш??? Так не можна! Або вже б нікому не розказував... Я вперше був на матчі Динамо в 6 років, відтоді ходив з татом на Олімп і дивився матчі по телику, а років з 14-15 і до свого 21-го року цілком палко і віддано, осмисленно вболіваю. ходжу на матчі (і на розфуфирений Олімпійський, а раніше на старий-добрий "Динамо"), щодня читаю новини і переживаю за все, що з клубом відбувається. Але чи міг би хоч і після програного КУЄФА, і 2-х сезонів без ЛЧ та 3-х без чемпіонства перестати вболівати??? Та нізащо!!! Ну може з часом ти впевнишся, що ж тобі рідніше і миліше і не будеш займатися подібними метаннями)
Сховати
Та для мене рідний клуб швидше Карпати, я напевне за них вболіваю як ти за Динамо, але Динамо це №2 ну і Дніпро підтримую.
Не понимаю я всего этого( Тогда болел потому что КУЕФА выиграли, а потом вернулся потому как трансферы понравились и новый стадион - жесть какая-то (не в обиду). У нас так политики перебегают туда где лучше...А в чем тогда выражается боление? Кто сильнее за того и я? А если Облонь построит стадион купит хороших игроков и будет бороться за первое место (абсурдно но все же), тогда за них будите болеть? Чепуху вы написали - это как-то по-другому называется)))
Пипец, как так можно? Если болеешь за клуб.. за один, и до конца жизни, хоть он в 3-йтей лиге будет... Это как мама, одна! Так и клуб... Я за ДК с 9 лет болею, уже 19 лет.. и в мыслях такого не было, переживаешь за команду всем сердцем... малая иногда говорит, ты ДК больше всех на свете любишь! Я думаю, таких болельщиков Динамо К. не нужно, болей за Шахтер!
Сховати
Я помню 85-й, 86-й год... Ребенком малым был... Отец приучил к "Динамо"... И ни разу даже мысли не было даже подумать другом клубе... Это как жене изменить... Или даже Родине...
Сховати
+1927Vtyz тоже отоец... тогда один телик был, я с маман какую-то мильную оперу смотрел... Отец... все футбол будем смотреть! Так и в тянулся, что пипепц... в 15 первый выезд =)
А что будет если кроты пару новых футболистов купят или новые игровые автоматы на ДА поставят?
Хорошо, что у меня таких метаний от клуба к клубу не было. Динамо forever.
Трошки наївно, але в цілому оптимістично :)
Конечно , такое поведение больше достойно болельщика шахтера )) Может еще передумаешь ??? И Шахта вроде собирается новый крытый стадион(манеж) строить а у Динамо такого нет )))