Автор: Ivan
Зареєстрований: 26.08.2012
Останній візит: 17.12.2015
http://transfermarket.in
27 серпня 2012 16:13
12

Про трансляції і 2+2

Я не завжди маю можливість піти на стадіон (не тому що я бідний як хтось подумав чи ще щось, я б залюбки на будь-який матч ходив, проблема в тому що до Києва 600 км.), тому приходиться дивитися матчі на ТБ і як ви знаєте, "дехто" нехоче входити в "пул", тому в той час як пул від УПЛ транслюється на десятки країн Європи і в форматі HD, противники даного пулу транслюють свої матчі на ТК 2+2. М'ягко кажучи, хочеться плакати кров'ю з очей :) А все тому, що, люди, які передусім хочуть заробляти і дивлячись зі стадіону не бачуть того позору, як телеглядачі. Чому "вони" забули про телеглядача ?! Коли в світі вже практикується транслція матчів в 3D, група телеканалів 1+1 не дійшла і до HD, технології 2010 року. В наш час з мобільного телефона можна вести кращу трансляцію на 720p 16:9 чим ТК 2+2 зі своїм 4:3 і камерами з якість 90-х років.

Невже ми не заслуговуєм на якісну картинку зі стадіону а не на пародію ? З останніх переглядів 2+2, картинка і сигнал пропадають, а з'являються з вертикальними зеленими полосками.

Абсурд від режисерів 2+2. Команда М/З з фото гравців Карпат і на 3 Худоб'яки )

На фото М/З у формі Карпат ) і три Худоб'яки.

Нажаль змушений констатувати, що на 2+2 одній з найгірших трансляцій футболу, ситуація потребує втручання вболівальників для вирішення даної проблеми.

Несенюка туда - для полного развала)))
Щас Суркис прочитает ваш блог и пойдет на поклон к Пенисову проситься в пул))) Я так понимаю, что далеко не у всех показывает как 2+2, так и "Футбол". Поэтому аудитория при смене канала не выростет. И кстати, у меня отлично показывают оба канала.
Про "втручання вболівальників" насмешил. Тут страну в унитаз сливают и все молчат... За тебя уже всё решили. Большой дядя Коньков, который в воскресенье станет самым главным, пообещал единый пул. Так что со следующего чемпа все будет "Футбол".
"Втручання вболівальників" - це як?
Тут з тобою повністю згідний! Мені теж до Києва далеко і дивитись по 2+2 остогидло! Ці зелені полоски вже харять і відео ніби на сіменс знімають...
Так діло не в приєднанні до пулу, а в тому, що 2+2 може організувати дійсно якісні власні тарнсляції, а не цей позор, який є зараз і стати аналогом кротопулу. Невже так важко організувати якісний продукт ?
Невже це так би було погано, якшо б матчі Динамо транслювалися в багатьох країнах Європи, а потім говорять що за нашим чемпіонатом ніхто не спостерігає.
Сховати
Ти дивись глибше. Ну не в нашій країні можна організувати демократичний і чесний пул на всі команди, тому що наразі єдин пул розглядається лише в бік кротоканалів, все підімнеться під пенісова і вже ця банда мутитиме свої чорні справи. Те, що він понарозказував про вигоди пулу і те, чим вони насправді займатиметься - речі несумісні. Та тільки глянути на методи ведення, вибачте на слові, бізнесу цих "спеціалістів" - і стає дуже сумно. Не сприймай реальність через голубі екрани і біг-морди, там правди катма.
Иван...Поймите - это не может зависеть от ваших или моих желаний.Наверное это вопрос времени.Поверьте,там решают этот вопрос.
Оставь в покое 2+2.у нас в городке кротоканал не показывает даже кабельное. Так что дайте хоть по 2+2 посмотреть.
пфф.гостьовий матч з фейенордом бачив?так там також не було фотки їхнього гравця!так то ЛЧ була (можливо не цей матч.але точно за участю Динамо)
Трансляції матчів Динамо мене цілком влаштовують, щодо інших - байдуже. а щодо єдиного пулу... по цій темі багато інфи, і всі знають, під кого формується пул і чиї інтереси передусім будуть відстояні, тому, не все так гарно з тим пулом, як пан Денисов/Данилом (не розділяю даних супостатів) малюють.