Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 8
"..мы уже прошли такие как команды как "Селтик", "Ливерпуль", "Севилью".. " коли це вони Селтік і Севілью проходили? Лех може.. ))
Показати
в квалификации Лиги Чемпионов !!!
в півфіналі шальке - ман.юн. і реал - шахтар. фінал : Шахтар - МЮ! Матч за суперкубок: Шахтар - Динамо! Суперкубок їде до Києва!
Показати
Та нє, не треба))))) Краще ми у Барси Суперкубок візьмемо, а в наступному році ЛЧ, щоб цих рєбят діставати: "Ну що, так хто там Кубок УЄФА брав?")))))))
Барса кротов должна порвать, и для того много причин. во-первых на игру Барсы приятно смотреть, во-вторых, с возвращением Игуаина, верю что Реал чуток окрепнет и мы увидим настоящую бойню в кол-ве 4 матча - 2 в полуфинале ЛЧ, в ЛА лиге и на кубок короля. причем все это очень близко по срокам :)
http://www.mukachevo.net/ua/news/view/39076-динамо-купить-коноплянку-за-14-млн.-$ чи правда? хто чув, знає?
Показати
надо брать...
я не слышал об этом, он то нам нужен , но сумма астрономическая!
Андрій.. віримо в тебе! Порадуй нас сьогодні) Як мінімум з тебе гол! Але не треба фарсувати події.. граючи на контратаках, можна буде досягти результату! Хто зна Сьоміна.. може він запропонує власне свій атакуючий футбол, що стало несподіванкою для аглійців в Києві. Тому будемо вірити, що наші досягнуть успіху.
Показати
я согласен на 2 ассиста
_______________Сашо__________________ Сільва_____Хачеріді_____Юсуф____Попов _____________Вукоєвіч_________________ Гусєв__Еременко__Нінковіч(Гармаш)__Ярмол ____________Шева (Кравець)____________
Показати
А я бы вот так сыграл: ____________Сашо Сільва_____Хачеріді_____Юсуф____Попов __________Еременко___Вукоєвіч Гусєв____Шева (Кравець)___Нінковіч(Гармаш)__ _________________Ярмол
нуу.. якби 4-4. Краще хай думають, що 0-0 було.. так гол примусово не треба бити. Звісно про розслабленість і думку вже про 1/4 і мови не може бути. Скільки шансів в Києва на контр було? .. 2-3)) Тим паче в Англії, Ман Сіті ще більше буде відкритим.. тому швидкого форварда в другому таймі ми побачимо.
Показати
0-0 это если на выезде мы играли то да а так 4-4 и надо выигрывать
Что с Милевским? Что с рукой???
Показати
перелом......
пенали будут)))
Показати
Чего ради?
В зв"язку з тим, що в нас на воротах СаШо, "Зеніт" відмовився від позору пробивання серії пенальті і нам присудили технічну перемогу по-пенальті 3-0 Ураааа товариші!!!!
No results found.