Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 8
Ці "Знатаки" не довольні ні грою команди ні місцем №3, а тебе бачу усе влаштовує!!!
Показати
Я, не доволен 3 местом но надо дать время,а игра придет я уверен!
Інтересно було б побачити гру Українських, Російських та Польських команд! Це було б набагато інтересніше.
Показати
В украинском языке нет слов "Інтересно" и "інтересніше", советую использовать слова "цікаво" и "цікавіше". Учите родной язык! Суржик это зло!
Блохін був хамом,є і буде! Згадую як він ФК Москву розвалив там також він всім говорив що їм до нього далеко! Ось тут тоже саме. Як можна говорити про футболістів що вони ніякі якщо в на треніровках тойже Лукас, Алієв, Мілевський забивають по 3-4 мяча??? Зато Нульового Безуса у клуб запросили за великі гроші мабуть Блохін вирішив віддячити Варзі! Блохін жалується що він тільки будує команду но Луческу після півроку побудував то саме Рамос, Маркевич!!! У них може небуло результату но була гра! Зараз я у нашої команди небачу гри хоча результат з інфартами ще дається! Блохін повинен дякувати що його виручає Ярмоленко і Аруна! Всі решту не знають що їм на полі робити! Чому вони не знають тому що їм ніхто не може розяснити це! Ребров Михайличенко це аматори які люблять розкіш а у Динамо вони заради грошей і Іміджу! Навіть при Сьоміні коли небуло цих людей Динамо грало, А як вони появились перестало! ТОму я не хочу пророкувати але ці хлопці доведуть нашу команду до ручки!!! Можу навіть поспорити на 1 гривню, бо більше вони не варті!!!
Показати
Может хватит про "Москву"? Уже заезженная пластинка!:)
Чому їх жаліти? Їхній президент коли знищує країну він нас жаліє? - ні. Потім за наші гроші робить усіляку розкіш для гравців Шахтаря, купляє суддів у нашому чемпіонаті. Може за це подякувати?
Показати
эх...уважаемый Дмитрий. Если только задуматься, кто? и сколько всего делает за НАШИ с Вами деньги?!) я плачу кучу налогов, а что получаю в замен? убитые дороги, никаких соц гарантий и т.п. но мы же сейчас не о политике говорим, а о футболе)
Там "Шахтар" колись проявляв інтерес до Артема! Може цей варіант ййому підійде, та й він допоможе цьому клубу)))
Показати
Шахтёр для Артема это как вариант. Только с пожизненной арендой в "Арендовец".
Ні сайтом не помилився, і в мене такої думки немає про гравців. Просто є гравці і тренера які чуть не кров віддають свою на полі, а є такі які собі ціну набивають і хотять зробити імя прикриваючись футболкою Динамо. Я вірю що буде 2 хороших тренери в майбутньому це Ребров і Шевченко останній і так є граючим тренером який на полі якщо хтось замітив дає вказівки і прочуханки колегам. Але вони більшість своєї кар"єри грали в європейських чемпіонатах і в них бачення футболу інше.
Показати
100% неадекват!
Кстати, почему твой аватар - форма Аякса? Сразу все понятно.
IGOR ти правильно замітив що ці футболісти заграли саме під керівництвом тих тренерів які не пройшли динамівської (хабарницької) школи і об"єднав їх також тренер який до цієї школи не відноситься. Чому це не могли зробити ні Буряк, ні Михайличенко. Один хто щось міг протиставити щось це Блохін але він тренерську роботу почав не в нас а за кордоно де все значног відрізняється. Короче хочешь хаосу тоді вітайте всі тренера у кого коріння динамівське!!! Хоча сам Суркіс хоче змінити чей стиль і запрошує уже інших тренерів які знищать цей хаос.
Показати
ці футболісти заграли саме під керівництвом тих тренерів які не пройшли динамівської (хабарницької) школи і об"єднав їх також тренер який до цієї школи не відноситься. Ты лично давал хабаря или видел? Прежде, чем делать такие заявления, нужно иметь основания, это тебе не в пивнушке с барыгами толковать. Эта "хабарницька школа" имеет больше всех чемпионств в СССР и Украине, больше всех добилась в Европе, где хабари не проходят. Все тренеры с Динамо становились чемпионами, чего хабарныку Маркевичу не светит. Поймали на взятке - отвечай, а бросить сборную - низкий поступок и слава Богу, что этот случайный человек вовремя свалил.
Жаль що не буде на тренерському мостику Маркевича - це великий мінус. В його команді заграли такі футболісти як Коноплянка, Олійник, Романчук, Федецький той же Алієв. Якщо буде тренер із динамівської школи то ці футболісти навряд чи будуть так ефектно грати. Вони по стилю гри інші технічні, а в Динамо стиль гри це хаос. Обідно но факт. Якщо брати нового тренера то основний критерій повинен бути такий що стильги у його попередніх команд був технічний футбол.
Показати
ты неадекват )
No results found.