Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 1143
Виктор Кроних, саме так, і в минулі періоди заявок робилися пізніші дозаявки. Тому відсутність Ярмоленка, Супряги, Булеци на даний момент абсолютно нічого не значить.
Показать
Africanda-S, можно еще к этой троице Караваева добавить, который то же отсутствует в заявке пока.
Звернув увагу, що Очеретько, В'юнник, Сікан після чемпіонату Європи U-21 вже тренуються і грають, а динамівські збірники, очевидно, ще відпочивають.
Показать
Africanda-S, та да,Ванат багато ігор провів,втомився.
Що Рамірес, що Родрігес - проблемні. Видно немає кому до них достукатися. Ще й від Бєсєдіна відмовилися. У нападі один молодий Ванат весь сезон не витягне (він навіть не витягує 90 хв. в кожному матчі) + можливі травми і дискваліфікації. Потрібен ще один нападник, але хто? Ось з Колосу пішли Є. Ісаєнко і К. Попов, але на них явно не розраховують. Гармаша в напад по старій пам'яті чи Ярмоленка? Вже не смішно... Ось так з-за відсутності дублера Ваната в нападі знову можна провалити сезон. Якийсь дисбаланс в Динамо з кадрами, крім півзахисту...
Показать
Africanda-S, перговори по форварду і центдефу йдуть. Звісно це не рівень ЛЧ, але Сироту з Раміресом підмінять. Тьфу-тьфу, якщо домовляться.
Ivanovich, наперед було відомо, що два перші матчі Динамо на зборах в Австрії транслювати не будуть. Це рішення тренерів. То які претензії до Суркіса?
Показать
Africanda-S, претензії в тому що це неповага до болільників всі транслюють а нам в западло у нас що секретна підготовка до ліги чемпіонів вибач що так пишу бо на реабілітації одна рука в гіпсі
Поява Бойка виглядає дивно, адже він фактично вже попрощався з Динамо, коли його спеціально випустили на заміну. Можливо днями раптово продадуть Бущана, тому і Бойка тримають? І немає поки що Буяльського. І цікаво, хто з легіонерів сьогодні прийде в Добробут. Якщо не буде Кедзьори і Лонвейка, то на них дійсно не розраховують і будуть продавати. Хоча Кендзьора ще має кілька додаткових днів відпустки, бо був заграний у збірній Польщі.
Показать
Africanda-S, "І немає поки що Буяльського..." І відсутність Тимчіка, Сідорчука і Ваната з Бущаном теж виглядає якось підозріло! :)))
Умник, а якщо станемо чемпіонами України і напряму потрапимо в групу ЛЧ? Це що - теж нереально? Гадаю, Динамо зробить висновки з провального сезону, та й спортивна злість у гравців, сподіваюся, не зникла.
Показать
Africanda-S, аз якого дива воно станеться, ми якось зменшуємо відстань до Шахтаря? Чи може ми запросили дуже якісного тренера і проводимо сильне посилення складу, як Фенербахче торік? Ні, високий ризик того, що ми щей втратимо основну свою креативну одиницю в атаці - Буяльського. А це ще півтора десятка очок по гол+пас за сезон.
Минулого року імовірність нашого чемпіонства була 30%, цього сезону - вже 20% і дистанція до Шахтаря по прогнозу 15 очок на фініші (по факту лише 12). Прогноз наступного сезону - лише 8% імовірність чемпіонства, прірва до Шахтаря ще збільшиться. Клуб деградує в рази швидше ніж ліга в середньому. Якщо ще пару років тому прогнозованою стелею в еврокубках була група ЛЧ та 1/8 ЛЕ, то зараз клуб деградував настільки, що не з кожної групи ЛК ми зможем вийти навіть на папері.
PS. Тай яка пряма путівка для чемпіона https://kassiesa.net/uefa/AccessList2024.html зважте ще, що цей сезон ми стартуємо з 5 командами тоді як у всіх наших конкурентів буде по 4 в знаменнику, тож ситуація в ТК імовірно ще погіршиться по ходу цього евросезону для України.
Оскільки пішла інформація, що Буяльський відмовився від зниження зарплати в Динамо і йому шукатимуть інший клуб, то у Леднєва з'являється шанс замінити Віталія в основі Динамо. Конкурент у нього - юний Антон Царенко. Тому ще не факт, що Леднєв піде з Динамо разом з Буяльським.
Показать
Africanda-S, також є варіант з відмовою від гравця на позиції "під нападником/атакуючий півахисник". Наприклад, один глибинний опорник - два бокстубокс (Сидочук/Бражко-Шапаренко/Шепелев, Лонвейк/Гармаш/Андрієвський). У найльпшій конфігурації у гарній формі це роміщення дасть нам вирішальну перевагу у центральній зоні проти більшості суперників в УПЛ і компенсує імпотентність наших крил нападу.
Santos, передачки тому, хто висить на шибениці, вже не потрібні. Ніякий шматок в горло не пролізе.
Показать
Africanda-S, іноді ще не можу підібрати потрібні слова українською. Але я намагаюсь:) Дійсно, шибениця, то буде занадто.
Хороша новина!
Показать
Africanda-S, Чим?
Хтось може пояснити логіку виклику Коноплянки в збірну та його вихід на поле на останніх хвилинах? Ювілейна гра, дата? Ні. Прощання Коноплянки зі збірною? Теж ні, бо він про це не оголошував ні до, ні після матчу. Тоді що? Неприховуваний блат? Самодурство Ротаня? Бажання підкинути Коноплянці грошенят за цю гру (наче Євген вже в становищі злидаря)? Ну в кого є пояснення?
Показать
Africanda-S, Еще 13 раз по одной минуте и будет 100 игр за СБУ.
Africanda-S, тая яка там логіка - Коноплянка для "тренера" який ледве грати закінчив - найліпший краній вінгер в його футбольній кар'єрі з ким він сам грав у найкращі свої годи в команді що була для нього найкращою у карьєрі - це бляха особисті спогади "тренера", який викликає Кононоплянку лише за принципом, що він його давній кореш і можливо ще й вистрілить на останніх хвилинах разок ймовірно як десять років тому ;) Ностальгун якийсь, а не тренер
Ничего не найдено.