9 липня 2023 17:38
2

ЗМІ: Легіонер "Динамо" хоче призупинити контракт з киянами

Як стало відомо "Футбол 24", венесуельський форвард Ерік Рамірес збирається призупинити контракт із Динамо.


Причини – війна, статус запасного і прагнення клубу зекономити на витратах. До слова, зарплатня Раміреса становить 600 тисяч євро за сезон.


Динамо теж не тримається за Еріка, адже окрім великих витрат на оплату праці легіонера і низької ефективності – це ще й складний характер гравця.


Нині Ерік залишається на батьківщині, досі не розпочавши підготовку до нового сезону. Він розглядає варіанти як із європейськими клубами, так і з командами Південної Америки.


До слова, це вже третій демарш Раміреса, коли той не з'являється на зборах. У січні 2022 року він відмовився повертатись в Україну, сказавши, що хоче залишитися у Венесуелі й готуватися до матчів національної збірної. Згодом подібне трапилось і у Словані, де він виступав в оренді.


Нагадаємо, Рамірес перейшов у Динамо в липні 2021 року за 1,75 млн євро, однак провів за киян лише 7 матчів (гол і асист). Далі були оренди в хіхонський Спортінг і Слован. У лютому 2023-го він повернувся у команду Мірчі Луческу і відіграв у 13 матчах, забивши три голи. Його контракт з киянами чинний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює його у 700 тисяч євро.

Що Рамірес, що Родрігес - проблемні. Видно немає кому до них достукатися. Ще й від Бєсєдіна відмовилися. У нападі один молодий Ванат весь сезон не витягне (він навіть не витягує 90 хв. в кожному матчі) + можливі травми і дискваліфікації. Потрібен ще один нападник, але хто? Ось з Колосу пішли Є. Ісаєнко і К. Попов, але на них явно не розраховують. Гармаша в напад по старій пам'яті чи Ярмоленка? Вже не смішно... Ось так з-за відсутності дублера Ваната в нападі знову можна провалити сезон. Якийсь дисбаланс в Динамо з кадрами, крім півзахисту...
Сховати
Africanda-S, перговори по форварду і центдефу йдуть. Звісно це не рівень ЛЧ, але Сироту з Раміресом підмінять. Тьфу-тьфу, якщо домовляться.