23 червня 2023 17:29
3

Джерело: Хавбек "Динамо" може продовжити кар'єру в іншій команді УПЛ

Як стало відомо Sport Arena, Зоря розглядає варіант підписання півзахисника Динамо Богдана Лєднєва. Поки невідомо, чи луганський клуб має намір орендувати гравця, чи це буде повноцінний трансфер.


Лєднєв виступав за Зорю на правах оренди з Динамо у період 2018-20 років. На рахунку півзахисника 16 голів у 61 матчі за луганську команду.


У січні Лєднєв повернувся до Динамо з оренди у Фехерварі. У другій частині сезону вінгер не провів жодного матчу за першу команду киян. Богдан пропустив три місяці через перелом гомілки.

Раніше Динамо повернуло півзахисників Володимира Бражка та Сергія Булецу, які минулий сезон провели в оренді в Зорі.
Леднева хоче Скрипник в Ворклу і це ІМХо реальніше. Царенка і Яцика хоче Зоря в аренду і це один з варіантів "плати" за дострокове повернення Бражка.
Оскільки пішла інформація, що Буяльський відмовився від зниження зарплати в Динамо і йому шукатимуть інший клуб, то у Леднєва з'являється шанс замінити Віталія в основі Динамо. Конкурент у нього - юний Антон Царенко. Тому ще не факт, що Леднєв піде з Динамо разом з Буяльським.
Сховати
Africanda-S, також є варіант з відмовою від гравця на позиції "під нападником/атакуючий півахисник". Наприклад, один глибинний опорник - два бокстубокс (Сидочук/Бражко-Шапаренко/Шепелев, Лонвейк/Гармаш/Андрієвський). У найльпшій конфігурації у гарній формі це роміщення дасть нам вирішальну перевагу у центральній зоні проти більшості суперників в УПЛ і компенсує імпотентність наших крил нападу.