27 квітня 2023 11:38
6

Setanta Sports оголосила про припинення контракту з УПЛ по закінченні сезону

Setanta Sports зробила заяву про припинення дії контракту з УПЛ щодо трансляції матчів.


"Setanta Sports – міжнародний транслятор, який працює в 15 країнах Європи та Азії.


У складний для країни час ми продовжуємо підтримувати Україну, вболівальників і наших клієнтів, інвестуючи в розвиток спортивної індустрії.


Дякуємо клубам, які передали права та підтримали Setanta Sports і УПЛ в намаганні створити єдиний пул. Однак, в рамках угоди з лігою Setanta Sports не змогла повною мірою скористатися медіаправами: деякі клуби не передали УПЛ права на трансляцію організованих та зіграних ними матчів.


Враховуючи вищесказане, Setanta Sports прийняла рішення не продовжувати угоду з УПЛ, але залишається відкритою для партнерства. Ми готові обговорити нові умови співпраці, які базуватимуться на справедливості й дотриманні всіх норм регламенту ліги та законів України.


Ми впевненні, що можна знайти компроміс, з яким всі сторони будуть задоволені угодою. Як ми зазначили, Setanta Sports – це трансляції в 15 країнах. І ми продовжимо популяризувати клуби УПЛ та їхніх гравців далеко за межами України, якщо зможемо досягти відповідних домовленостей.


Всі зобов’язання в рамках угоди з УПЛ будуть виконані Setanta Sports в повному обсязі до кінця сезону", - сказано в офіційній заяві компанії.


Наєбати у турків не вийшло. Тут як раз Суркіс їх розкусив. І не таких ще розводив в 90-х, барига зі стажем
На жаль, очіковано. Після поправки про спортивні странсляції, яку проштовхнув Беня, нормальні транслятори сюди не прийдуть. А відповідно і якість трансляцій рости не буде.
"ми продовжимо популяризувати клуби УПЛ та їхніх гравців далеко за межами України" - "популяризувати" - це показувати матч шахтар - Динамо в додатку, а не на своїх каналах? Лицеміри!
Гірше ніж вони показували точно не буде, навіть на ютубі.
Хороша новина!
Сховати
Africanda-S, Чим?