13 липня 2023 20:11
2

"Шахтар" розгромно програв чемпіонам Греції з екс-динамівцем Відою у складі

У четвер, 13 липня, Шахтар провів товариський матч з АЕК Афіни (0:5) у рамках навчально-тренувальних зборів у Нідерландах. Новий головний тренер «гірників» Патрік ван Леувен поки що не знає смаку перемоги.


Рахунок у матчі на 12-й хвилині відкрив Лівай Гарсія. Він буквально розстріляв голкіпера, завершивши швидку атаку своєї команди після перехоплення м'яча у центрі поля.


На 17-й хвилині зустрічі вилучення у складі грецького клубу заклопотав Нордін Амрабат. Футболіст буквально за хвилину отримав два «гірчичники» за розмови з арбітром.

На 28-й хвилині вирівняти склади АЕКу «допоміг» Данило Удод. Він клопотав другу жовту картку за грубий підкат у центрі поля. Перше попередження він отримав п'ять хвилин раніше за аналогічний епізод.


На 40-й хвилині подвоїв перевагу греків той самий Гарсія. Йому вдався шикарний сольний прохід із завершенням у дальній верхній кут воріт.


На 65-й хвилині у воротах Шахтаря побував ще один м'яч. Голкіпер «гірників» Тимур Пузанков разом із обороною «наварили» у своїй штрафній площі, що дозволило оформити хет-трик невгамовному Гарсії.


Остаточно добив Шахтар Амброзіні Антоніо, який оформив дубль за три хвилини, забивши на 83-й та 86-й хвилинах матчу.

Таким чином, 0:5. Шахтар розгромно поступився АЕКу.


«Шахтар»: Твардовський – Корнієнко, Матвієнко, Бондар, Гочолеішвілі – Кастільйо, Удод – Топалов, Глущенко, Зубков – Келсі.


«Шахтар» (2 тайм): Пузанков – Фарина, Ракіцький, Бондар (Дрозд, 81), Козік – Топалов, Очеретько, Кастільйо (Цуканов, 59), В'юнник – Келсі (Янович, 71), Сікан.


АЕК Афіни: Атанасіадіс – Хаджисафі, Мукуді, Віда, Рота – Шиманські – Еліассон, Амрабат – Джонссон – Цубер, Гарсія.

Звернув увагу, що Очеретько, В'юнник, Сікан після чемпіонату Європи U-21 вже тренуються і грають, а динамівські збірники, очевидно, ще відпочивають.
Сховати
Africanda-S, та да,Ванат багато ігор провів,втомився.