3 листопада 2023 20:53
17

Ігор СУРКІС: "Рішення Луческу про відставку стало для нас несподіванкою. Найближчим часом ми повідомимо, хто очолить тренерський штаб нашої команди"

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс прокоментував рішення Мірчі Луческу подати у відставку з посади головного тренера команди.


«Мірча Луческу – великий тренер, який багато чого досяг і в українському, і в європейському футболі. Не приховую, його рішення про відставку з посади головного тренера стало для нас несподіванкою.


Луческу завжди користувався повагою та довірою нашого клубу, я щиро вдячний Містеру за його роботу в київському «Динамо». На тому шляху, який ми пройшли разом, були і перемоги, і досягнення, Луческу залишався з клубом у цей тяжкий воєнний час.


Проте «Динамо» рухається далі. Найближчим часом ми повідомимо, хто очолить тренерський штаб нашої команди. Завдання, яке я ставлю перед колективом, не змінюється – ми зобов'язані виграти чемпіонат!


Мірчі Луческу та його родині бажаю здоров'я та благополуччя».

Щоб виграти чемпiонат треба набрати хоча б 72 очка, по графiку перших 10 турiв ми навiть 50 не набираемо i класу набирати бiльше хоча б 60 очок зараз не мае. Шахтар вже виграв цей чемпiонат, якщо не буде форс-мажору весною в них.
Цiлком пiдтримаю оцiнку пана Santosa. Президент Динамо - казковий iдiот, треба думати як i з ким ми квалiфiкацiю ЛК наступного року будемо проходити, щоб не злити ще один евросезон в унiтаз.
Сховати
ЛК? Серйозно?
Умник, а Ви оптиміст математичні і теоритичні шанси Динамо на ЛК звичайно є,якщо бути реалістом то 5 місце за підсумками сезону для Динамо нажаль реальність,не думаю що Динамо вклиниться в боротьбу за четвірку, а ось боротьба за 5 місце реально з Рухом Чорноморцем,Колосом Ворсклою та Зорю і Олександрію з рахунків не списуйте
Один із дописувачів одного динамівського форуму виніс діагноз: "Долбоеб долбоебов". Цілком згоден.
Может наш герой? Он как раз присутствовал на требуне. С ним ещё Ярмола с Буяльским сидели.
Сховати
Сергей, К сожалению, нет. Ребров не из тех, кто будет плясать под дудку Суркиса.
Лол, неожиданностью стало.... Все устраивало Суркиса....

P.S. Следующим будет Шовковский. Все уже давно поняли.
Колись повинна настати кульмінація керування by Ігор Михайлович. Він, як той хто сидів на лаві біля Лобановського, візьме тренувальний процес в свої руки.
Тільки Вернидуб! Усі його команди показували клас.
Сховати
HondaDio, Швидше, не клас, а характер.
Хай Реброва просить, якого вигнав за одну програну гру, але піде найпростішим шляхом-Шовковський
Сховати
валентин, Ребров сам пішов, коли побачив, що його команда вперлася у стелю.
Яка несподіванка. Дурня валяє.
яка несподіванка невже три роки тому суркіс назначаючи луческу розраховував на довгу перспективу
Чемпионат он требует выиграть - ну-ну...