12 листопада 2021 10:51
13

Журналіст: "Перед Суркісом зараз розвилка: що робити з Діалло. Продавати, поки він на піку, або ліпити з нього щось для першої команди"

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський висловився про перспективи Самба Діалло в "Динамо".


- У Діалло майже унікальні цифри. Біжить з м'ячем, всіх обводить і вичавлює зі статистики більше, ніж дозволяє ситуація. Півтора результативної дії за матч - це показник близький до Роналду і Мессі в їх кращі сезони. Правда, на зовсім іншому рівні. За статистикою в першості U-19 чемпіонату України поруч стоїть тільки Гільєрме Сміт з "Зорі". Але він нападник, а Діалло лівий вінгер.


Самба належить кампанії екс-функціонера "Монако" Вадима Васильєва. До Києва він приїжджав в якості копійчаної рушниці, яку можна повісити на стіну. Авось вистрілить. Рушниця не просто вистрілила, а бабахнула. Діалло відвозив "Барселону" і "Баварію" в Юнацькій лізі УЄФА. Зараз перед "Динамо" стоїть питання: а що зараз з ним робити? Васильєв нещодавно приїжджав до Києва, і з Діалло був підписаний дорослий контракт. Якби його не було, влітку його могли б забрати абсолютно безкоштовно.


Перед Суркісом зараз розвилка. Продавати Діалло, поки він на піку. Я спілкувався зі скаутами з Європи - там не те, щоб черга, але вже з'являється інтерес з боку клубів Німеччини та Іспанії. Італії він не дуже походить. У Діалло зріст 1,68 см, а Інсіньє там може бути тільки один. Не знаю, скільки зараз можна вичавити за нього грошей. Два мільйони або три. До п'яти - це край. Може є сенс продавати його зараз, поки воно гаряче. Самба досить працьовитий хлопець, у нього хороші показники єдиноборств. З нього можна ліпити щось для першої команди.


У дублі "Динамо" просто експлуатують його кращі якості і не закладають ту кількість алгоритмів, які потрібно закладати в потенційно сильного футболіста. Але що з ним робити в першій команді "Динамо", якщо там є Вітінью, де Пена і Вербич? Діалло потрібно розвивати, щоб він через п'ять років коштував хоча б 15 млн.

Этот Спиваковский уже достал своим "умничеством"! Пик у 19-ти летнего... Дальше можно не читать! Пусть сначала в УПЛ хоть что-то покажет, чтобы вообще о нем рассуждать! Такое впечатление, что Спивак работает на какую-то агентскую контору и подобными вбросами зарабатывает себе на, как говаривал Кварцяный, тарелку супа :) Бредятина полнейшая!
1. Как можно продавать игрока, который потенциально способен в разы подняться в цене ? 2. Завтра Вербич получит травму, а Де Пена засобирается домой - кто будет играть (Витиньо вижу в центре ) ?
Для начала надо попробовать в первой команде.
Якщо піде Алахьяр ,можна в Зорю віддати...Хуже точно не буде.
Ближайшие 2 года позиция закрыта де Пеной и Вербичем. В U19 можно эксплуатировать техническую оснащенность и скорость, но в первой команде позиция левого полузащитника - это впахивание в отборе каждый еврокубковый матч, в УПЛ - игра против закрытых позиций, где 3 соперника на тебе не дадут ни пространства разбежаться ни времени. Важно, чтобы парень научился играть в командный футбол и расширил рамки своих навыков. Шанс потерять его на этом этапе как Гио, который тоже неплохой дриблер со скоростью, достаточно высок.
Сховати
Умник, со всем согласен, кроме закрытости позиции. Как раз не выглядят ни Де Пена, ни Вербич теми, кто однозначно должен играть. Диалло, конечно, нужно прибавлять, в том числе, в отборе, но почему бы в некоторых играх и не попробовать? Другое настораживает. Судя по интервью, с ним мало разговаривают. Чему вообще можно так научить, если он смотрит за другими и повторяет? Серьезный клуб либо прописывает обучение языку, либо переводчиков использует нормально.
Де Пена и Вербич прилично деградировали в последнее время и той прыти, полезности и мастерства, у них сейчас только на УПЛ и то с колхозами.
Питання про продаж може бути актуальним у разі наявності пропозицій. А так це все балачки на користь бідних
Дак, что это значит? Подписали на год лишь бы было? В тупую платим зарплату и всё?
О каком контракте речь, если сам Диалло говорил что подписан он на год? И вопрос по Диалло стоит совсем не перед Динамо, похоже.
Сховати
Диалло говорил про год контракта, в промежутке между играми с Барселоной. После была информация про изменения в контракте
Сховати
Было бы неплохо, если так. Но вот не уверен.
Суркис в своем репертуаре! Тьху - противно! :(