10 листопада 2021 08:17
17

Журналіст: "Коли трапилася історія з Тайсоном, Шапаренко одним з перших підтримав його"

Журналіст Роман Бебех у своєму телеграм-каналі прокоментував ситуацію, що сталася у матчі "Динамо" - "Ворскла" (1:2).


- Історія Шапаренко-Ранжел: расизм чи спекуляція?


Один з героїв Ворскли в поєдинку проти Динамо Лукас Ранжел звинуватив Миколу Шапаренка в образливих виразах на свою адресу.


Зараз це, напевно, друга найобговорюваніша тема українського футболу після призначення Андрія Шевченка тренером Дженоа.


Зокрема цей інцидент прокоментував ексгравець збірної України Євген Левченко: "Я дуже люблю Шапаренка як гравця, але якщо він дозволяє собі расистські вирази щодо інших гравців, то це треба жорстко карати та присікати".


Однак варто нагадати, що коли трапився всім добре відомий скандал з Тайсоном і плямистими совами ультрас Динамо, то Микола Шапаренко одним з перших підтримав і почав заспокоювати бразильця.


А яка ваша думка щодо ситуації з Ранжелом? Чи вірите, що справді був расизм з боку Шапаренка? І якою тоді має бути "реакція" (яку мав на увазі Ранжел)?

Буковина,у мене серйозна підозра,що ви засланий казачок.Не полінувався знайти новини,які читав два дні тому і прикріплюю підтвердження,що ви з піною у рота хочете розхитати і дестабілізувати ситуацію: https://www.dynamomania.com/news/608748-evgenij-levchenko-ochen-lyublyu-shaparenko-no-esli-on-pozvolyaet-sebe-rasistskie-vyskazyvaniya
Вас всі мінусують,вважаючи,що ви не праві і несете нісенітницю,а ви вперлись рогом...
А якщо на мене кажуть "білий" це расизм??? цей світ зрозуму сходить, у фільмах про середньовічну європу в головних ролях вже афроамериканці (чи як їх коректно назвати) знімаються, без геїв так взагалі не обійтись тепер.. якщо в нього чорного кольору шкіра то його як називати - розовенький, голубий (хоча ні це теж не можна)?.. бреєд реально..
За словами "потерпілого" - він назвав його чорним. Навіть (хоча далеко не факт) що таке було: це расизм? У цьому дебільному світовому тренді Black lives matters яке слово використано? Воно образливе? А білого назвати білим можна?
Чистая спекуляция!!!!
Я впевнений, що треба відрізняти щось сказане на емоціях від расизму. Расизм - переслідування, дискримінація за расовою ознакою. А на емоціях кожен вживає різні вирази.
"Чи вірите, що справді був расизм з боку Шапаренка?"
Було чи ні, це одне. Ймовірність існує. Останнім часом Микола не так, щоб дуже вдає а-ля Гармаш, але досить явно виказує невдоволення, а в цьому матчі він, які і багато інших наших, був заведений. Видно, як вдає, ніби кидає в гравця м"ячем.
Навіть якщо таке було, то це не означає, що людина расист, згарячу можна все що завгодно сказати. Як на мене, інші слова типу "козел", "підар" і т.д. нічим не кращі. Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити. Думаю, кожен футбюоліст зрозуміє ситуацію, і проблема буде вичерпана.
Сховати
Буковина, перепросити за що? За те чого не було?
Сховати
dynamic1927, я написав "якщо таке було"
Сховати
Буковина, "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити. Думаю, кожен футбюоліст зрозуміє ситуацію, і проблема буде вичерпана."
"Було чи ні, це одне. Ймовірність існує."
==========================================
Всё, занавес! Тушите свет! Не нужно искать никаких доказательств, ведь "Ймовірність існує".
Сховати
А Ви можете заперечити таку ймовірність?
Сховати
До речі, й мови навіть не було, про те, що доказів шукати не треба. Звідки Ви взяли такий висновок, загадка.
Сховати
Буковина, "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити." Низкий поклон Вам за то, что не призываете Колю расстрелять на основании существующей "вероятности"!
Сховати
Santos, чесно, я дивуюсь в таких випадках, коли написане так не розуміють, що аж вносять туди те, чого там і близько немає.

1. "Якщо таке було" не означає "таке було".
2. Якщо таке було - не обов"язково це расизм.
3. Якщо таке було - просто вибачитись, так само, як буває, коли згаряча на полі один одного називає "козел" чи щось подібне. Чи раз таке було, що потім потисли руки один одному і питання вичерпане?
4. "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити." В такому випадку - якщо таке було.

За "низький поклон" дякую, але не варто (розумію сарказм)
А Ви, до речі, чомусь так і не відповіли, чи можете 100% запречити ймовірність, що Микола сказав те, про що каже Ранжел. Думаю, знаю чому )
Сховати
А казачок то засланный,не так ли,"товарищ" Буковина,и вдобавок ко всему ещё и является философом-самоучкой)).Это ж надо так хотеть нагадить Николаю и Динамо Киев,чтоб даже удариться в недофилософию)).
Буковина, прсто не едь инеиграй здесь, если тыне готов сылшатьвсвой адрес такое, играй среди людей сосвоим цветом кожи - и будет тебе счастье
Яка нах... реакція?? Є протокол матчу, в якому нічого не вказаного з даного приводу!! Все інше-це фантазії вЕЛИКИХ ексПЕРДІВ. Тому не потрібно звертати уваги на цей "бред сумасшедшего" !!!