10 ноября 2021 08:17
17

Журналист: "Когда случилась история с Тайсоном, Шапаренко одним из первых поддержал его"

Журналист Роман Бебех в своем телеграм-канале прокомментировал ситуацию, произошедшую в матче "Динамо" - "Ворскла" (1:2).


- История Шапаренко - Ранжел: расизм или спекуляция?


Один из героев Ворсклы в поединке против Динамо Лукас Ранжел обвинил Николая Шапаренко в оскорбительных выражениях в свой адрес.


Сейчас это, наверное, вторая самая обсуждаемая тема украинского футбола после назначения Андрея Шевченко тренером Дженоа.


В частности этот инцидент прокомментировал экс-игрок сборной Украины Евгений Левченко: "Я очень люблю Шапаренко как игрока, но если он позволяет себе расистские выражения в отношении других игроков, то это надо жестко наказывать и пресекать".


Однако стоит напомнить, что когда случился всем хорошо известен скандал с Тайсоном и пятнистыми совами ультрас Динамо, то Николай Шапаренко одним из первых поддержал и начал успокаивать бразильца.


А каково ваше мнение относительно ситуации с Ранжелом? Верите ли, что действительно был расизм со стороны Шапаренко? И какой тогда должна быть "реакция" (которую имел в виду Ранжел)?

Буковина,у мене серйозна підозра,що ви засланий казачок.Не полінувався знайти новини,які читав два дні тому і прикріплюю підтвердження,що ви з піною у рота хочете розхитати і дестабілізувати ситуацію: https://www.dynamomania.com/news/608748-evgenij-levchenko-ochen-lyublyu-shaparenko-no-esli-on-pozvolyaet-sebe-rasistskie-vyskazyvaniya
Вас всі мінусують,вважаючи,що ви не праві і несете нісенітницю,а ви вперлись рогом...
А якщо на мене кажуть "білий" це расизм??? цей світ зрозуму сходить, у фільмах про середньовічну європу в головних ролях вже афроамериканці (чи як їх коректно назвати) знімаються, без геїв так взагалі не обійтись тепер.. якщо в нього чорного кольору шкіра то його як називати - розовенький, голубий (хоча ні це теж не можна)?.. бреєд реально..
За словами "потерпілого" - він назвав його чорним. Навіть (хоча далеко не факт) що таке було: це расизм? У цьому дебільному світовому тренді Black lives matters яке слово використано? Воно образливе? А білого назвати білим можна?
Чистая спекуляция!!!!
Я впевнений, що треба відрізняти щось сказане на емоціях від расизму. Расизм - переслідування, дискримінація за расовою ознакою. А на емоціях кожен вживає різні вирази.
"Чи вірите, що справді був расизм з боку Шапаренка?"
Було чи ні, це одне. Ймовірність існує. Останнім часом Микола не так, щоб дуже вдає а-ля Гармаш, але досить явно виказує невдоволення, а в цьому матчі він, які і багато інших наших, був заведений. Видно, як вдає, ніби кидає в гравця м"ячем.
Навіть якщо таке було, то це не означає, що людина расист, згарячу можна все що завгодно сказати. Як на мене, інші слова типу "козел", "підар" і т.д. нічим не кращі. Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити. Думаю, кожен футбюоліст зрозуміє ситуацію, і проблема буде вичерпана.
Скрыть
Буковина, перепросити за що? За те чого не було?
Скрыть
dynamic1927, я написав "якщо таке було"
Скрыть
Буковина, "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити. Думаю, кожен футбюоліст зрозуміє ситуацію, і проблема буде вичерпана."
"Було чи ні, це одне. Ймовірність існує."
==========================================
Всё, занавес! Тушите свет! Не нужно искать никаких доказательств, ведь "Ймовірність існує".
Скрыть
А Ви можете заперечити таку ймовірність?
Скрыть
До речі, й мови навіть не було, про те, що доказів шукати не треба. Звідки Ви взяли такий висновок, загадка.
Скрыть
Буковина, "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити." Низкий поклон Вам за то, что не призываете Колю расстрелять на основании существующей "вероятности"!
Скрыть
Santos, чесно, я дивуюсь в таких випадках, коли написане так не розуміють, що аж вносять туди те, чого там і близько немає.

1. "Якщо таке було" не означає "таке було".
2. Якщо таке було - не обов"язково це расизм.
3. Якщо таке було - просто вибачитись, так само, як буває, коли згаряча на полі один одного називає "козел" чи щось подібне. Чи раз таке було, що потім потисли руки один одному і питання вичерпане?
4. "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити." В такому випадку - якщо таке було.

За "низький поклон" дякую, але не варто (розумію сарказм)
А Ви, до речі, чомусь так і не відповіли, чи можете 100% запречити ймовірність, що Микола сказав те, про що каже Ранжел. Думаю, знаю чому )
Скрыть
А казачок то засланный,не так ли,"товарищ" Буковина,и вдобавок ко всему ещё и является философом-самоучкой)).Это ж надо так хотеть нагадить Николаю и Динамо Киев,чтоб даже удариться в недофилософию)).
Буковина, прсто не едь инеиграй здесь, если тыне готов сылшатьвсвой адрес такое, играй среди людей сосвоим цветом кожи - и будет тебе счастье
Яка нах... реакція?? Є протокол матчу, в якому нічого не вказаного з даного приводу!! Все інше-це фантазії вЕЛИКИХ ексПЕРДІВ. Тому не потрібно звертати уваги на цей "бред сумасшедшего" !!!