26 січня 2021 19:36
14

Официально: Марк Гинзбург - вице-президент "Динамо" по вопросам инноваций

У вівторок, 26 січня, віце-президентом ФК «Динамо» (Київ) з питань інновацій було призначено відомого у світі девелопменту та блокчейну, фахівця Марка Гінзбурга.


Марк Зіновійович народився 28 вересня 1956 року в Києві, наприкінці 1980-х емігрував до США. Засновник «Українського інвестиційного холдингу», президент Федерації робототехніки України, посол Global Blockchain Business Council (GBBC) в Україні.

«Напевно ви пам'ятаєте, що однією з перших державних програм, які проголосив після призначення Президентом України Володимир Зеленський, була програма «Держава у смартфоні». Вона означала, що Україна мала стати лідером в інформаційному просторі.

ФК «Динамо» (Київ) буде реально втілювати цю програму в життя, робимо величезний крок до діджиталізаціі», – зазначив Марк Гінзбург після свого призначення на посаду віце-президента клубу з питань інновацій.
Как по мне, то данный персонаж сомнительный, хотя я не удивлен.

Еврей к еврею, все по фэн-шую. 100%-й "гешефтмахер".

http://wikicompromat.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA_%D0%93%D0%B8%D0%BD%D0%B7%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3
Сховати
http://wikicompromat.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA_%D0%93%D0%B8%D0%BD%D0%B7%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3
Опять эти вице-президенты, это просто жесть!
Суркіс вирішив злити ДК і махнути на старість в Монако.
Прочитал, - по моему он мутноватый тип)
Судя по фото,можно брать,если не дорого.
Опять же,еврей.
Предпродажная подготовка.
Денег у него хватит купить Динамо вместе с Суркисами.
Сховати
Лимонович, А оно ему надо?
Ну вот Суркис говорил о том что готов продать клуб)) думаю етот человек не случайно получился в структуре клуба, так бы сказать пошло в разведку)
Ух-ты!
Ну вот и ответ кто эту криптовалюту решил создавать. Я в этом не разбираюсь особо, блокчейны, биткоины и прочее, ничего не могу сказать. Если будут от этого деньги - то хорошо. Если просто взяли чтоб он на клубе свои эксперименты делал - то плохо. А как оно будет посмотрим.