21 жовтня 2019 22:52
13

Дилан Вуанту: новый Погба в "Динамо"?

Цього літа київське ДИНАМО посилилося дуже перспективним футболістом камерунського походження ДІЛАНОМ ВУАНТУ. Опорний півзахисник перейшов в нашу команду з донецького ШАХТАРЯ. Завдяки прекрасної техніки та чудової точності передач, ДІЛАНА вже зараз називають другим ПОЛЕМ ПОГБА!


Стань просто хорошим игроком Диланом Вуанту. Таким, чтобы и Погба позавидовал. К чему все эти сравнения со звездами?
Да, у нас уже был новый МЕсси по имени Фаркаш, новый Буффон по имени Коваль, теперь Погба.
16 лет, ага :)
Чего там Погба? Пирло ;)
Ага, ще б написали, чому він жодного разу не викликався в збірну свого віку. Пацан замазаний ще з часів гри за одеський ДЮСШ-11, він не 2003 року. Про це знають всі! Два роки назад він за рахунок переваги у віці виглядав на дві голови кращим за інших, зараз просто добре. А через два-три роки зникне. А найгірше те, що і в Динамівській ДЮСШ про це чудово знають. Але головне, як і раніше - яке місце займе команда в юнацькому чемпіонаті, а не підготовка гравців.
Сховати
Так. Виглядає старшим та крепшим своїх наголошених ним 16 років. там всі 19 є. І по грі нічого цікавого. Наші не гірші , як мінімум. В шахті розібралися - а наші понти колотять: забрали з шахти майбутнього погба. Лишилося йому тільки зачіски міняти. а як футболіст вде випереджає погба.
Якщо навіть він опинився в Динамо у кінці серпня, то минуло вже 2 місяці. І чому про нього весь цей час мовчали і він не грав? Травма?
Сховати
Africanda-S, он играет регулярно за Динамо U-17 в первенстве ДЮФЛУ.
Надо было еще громче фоновое музло сделать... У пацана африканский акцент, а они еще громкость не прикручивают во время его речи.
Українською мовою, чудово :)
Хоча й не без помилок ))
Сховати
Буковина, де Ви почули українську мову? Там кацапська з африканським акцентом?
Сколько у нас уже таких громких имен было, помню венгерского Месси Балажа Фаркаша, нового Хаджи Каталина Карпа, и просто будущих мировых звезд Франка Темиле, Суареса и других иностранцев из молодежки. Ни один даже рядом до первой команды не дорос. Посмотрим что будет из этого нового Погба.
Сховати
Дід Панас, а что смотреть? Ничего не будет.