Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 7
Kilroy, пропущені м'ячі на перших хвилинах майже в кожному матчі ніякого відношення до фізичної форми не мають. Бардак він і є бардак, навіть якби команда могла набігати 130 км за матч.
Показати
Vad, згоден, бардак у команді страшенний. Але сьогодні, я вважаю, провалилися по всіх напрямках, і тактично, і фізично. Пропущенний гол чи два на перших хвилинах можна відіграти, якщо в команді все налагоджено. Біда в тому, що ми ще 5 голів мали виймати лише в першому таймі.
Serg, спасибо за ссылку, не видел повтор с этого ракурса. На 41-й секунде резко отлетающий грунт с бутсы Вербича не мог быть следствием ничего иного, кроме как контакта с ногой Степаненко. Безоговорочно убедил меня в правильности показа красной. Теперь я верю в твою искренность, болельщик Динамо!
Показати
Vad, просто отлетел грунт, контакта не было, пересмотри эпизод покадрово, нажимая стопы, нету контакта, вербич реально упал сам.
Serg, конечно, не зацепил. Особенно своей левой ногой правую Вербича сзади. Не нервничай так. Лучше оцени экстрасенсорные способности Вербича, который имея противника за спиной и не видя его, так тонко прочувствовал момент, когда не было касания и стоит упасть.
Показати
Vad, смотри
https://www.youtube.com/watch?v=gboT6KKZRak
с 37 секунды повтор, ну и где там нарушение? Вербич упал сам!
Serg, никогда и не сомневался, что ты болельщик Динамо. Твои комментарии это же чистейший и очевиднейший троллинг Шахтёра. Даже самый тупой крот не может быть настолько упорот, чтобы всерьёз писать подобные комментарии. К сожалению, не все это понимают и лепят тебе минуса.
Показати
Vad, Я адекватный и трезвомыслящий боелельщик динамо, внимательно пересмотри эпизод, там не было красной карточник, он его даже не зацепил
Ага, ще б написали, чому він жодного разу не викликався в збірну свого віку. Пацан замазаний ще з часів гри за одеський ДЮСШ-11, він не 2003 року. Про це знають всі! Два роки назад він за рахунок переваги у віці виглядав на дві голови кращим за інших, зараз просто добре. А через два-три роки зникне. А найгірше те, що і в Динамівській ДЮСШ про це чудово знають. Але головне, як і раніше - яке місце займе команда в юнацькому чемпіонаті, а не підготовка гравців.
Показати
Так. Виглядає старшим та крепшим своїх наголошених ним 16 років. там всі 19 є. І по грі нічого цікавого. Наші не гірші , як мінімум. В шахті розібралися - а наші понти колотять: забрали з шахти майбутнього погба. Лишилося йому тільки зачіски міняти. а як футболіст вде випереджає погба.
А текстову новину можна? Ну не витримує моя психіка монологи Франкова
Показати
Vad, http://www.dynamomania.com/news/494574-artem-frankov-hackevich---blistatelnyj-poluzaschitnik-no-nikakuschij-trener-neudachnik-slivshij-vse-svoi-komandy
По факту, він далі продовжує роздуми на основі того, що написав.
Ви вже вибачте, але розшифрувати 20 хвилин Франкова не витримає і моя психіка :)
С пенальти то судья ошибся. Но Сергей уже задолбал своим постоянным нытьём и фантазиями. Очень нелицеприятное мнение о нём как о человеке
Показати
Vad, я був певен, що суддя не помилився, при трансляції на повторі було видно, що на замасі Бесєдєна його ногу зачепили. Тим паче коментатор був впевнений в пенальті, посилаючись на правила.
Якщо суддя помилився, то я з коментарем нижче теж
No results found.