31 травня 2017 21:29
37

Ребров покинул пост тренера "Динамо"

На пресс-конференции после матча с "Черноморцем" Сергей Ребров сообщил о том, что покидает пост тренера "Динамо". Об этом информирует FootballHub на своей странице в Facebook .


Сергей Станиславович был назначен тренером "Динамо" к мае 2014 года, сменив у руля команды Олега Блохина.


При Реброве киевляне два раза подряд становились чемпионами Украины, прервав гегемонию "Шахтера", один раз побеждали в матче за Суперкубок и дважды брали Кубок Украины, а также впервые с сезона 1998/1999 вышли в плей-офф Лиги чемпионов.

Щоб хто не говорив, але Сергій Станіславович багато що за цих три роки зробив для Динамо. Два чемпіонства, два кубки, супер кубок, вихід з
групового раунду ЛЧ в 1/8 стали вже історією ДК, а також стали досягненням Реброва як головного тренера. І зараз дуже хочеться щоб на цьому його досягнення не закінчувалися. Хочеться щоб він доказав всім скептикам які йому не вірили, що це все що він здобув не випадковість. Хочеться побажати йому успіхів у всьому і подякувати за все. Можливо ще прийде час і він повернеться в Динамо. Це справді та людина в якої Динамівське серце. Удачі і велика подяка!!!
будем жаліть що ребров пішов
Как бы не пришлось жалеть... печально но дна мы еще не видели.. и следующий сезон нам это покажет...
Свершилось, спасибо за 2 чемпионства, кубка, суперкубок и особенно за 1/8 и удачи на новом месте! Ну а теперь, встречаем "динамовские сердца".
Поки що, ура! Сил і нервів спостерігати "футбол Реброва" вже не було.
А далі побачимо.
Сховати
Maрко, интересно хватит ли у Вас сил смотреть футбол Хацкевича ? на сколько матчей 3-5 ?
Сховати
RBaggio, раз болелам- терпилам хватало сил смотреть игру команды при Реброве, хаотичную в атаке и неорганизованную в обороне, то ПРИВЫКНЕТЕ и к любому другому тренеру. Потом после первой же победы над Александрией или Олимпико станете дифирамбами забрасывать нового тренера. Ибо ТЕРПИЛЫ...
Хочу тільки подякувати за те, що повернув нам золоті медалі і кубки!!! Але зараз такий час, що Ребров не для Динамо, а Динамо не для Реброва. Успіхів, Сергій!
Логичное решение, сравнимо с уходом Маркевича из Днепра. Все же видят, что происходит с составом.
Молодец, что не держался до последнего за деньги.
Сховати
Умник, Мені здається, що Ребров за гроші не тримався б у будь-якому розкладі. А от потренувати команду в ЛЧ в ЛЄ - це інше. Я не думаю, що у нього є готові варіанти потренувати команди, які пробилися в єврокубки, або мають комплектацію, щоб боротися за єврокубки.
А при всіх проблемах із складом у Динамо - шанси на групу ЛЄ у нас досить непогані. А там високий посів - і можна грати.
Предчувствьем горьким щемит сердце....
Только я понимаю, что Хацкевич не достигнет и половины успехов Реброва?(
Щоби ми за ним ще не сумували.( Дякую Станіславович за все...