4 травня 2024 15:35

Мартіно про Ді Марію в "Інтер Майамі": "Офіційних повідомлень про Анхеля немає. МЛС має економічні ліміти – сумніваюся, що ми можемо привезти таких гравців"

Херардо Мартіно має сумніви, що Анхель Ді Марія перейде в «Інтер Майамі».


Раніше повідомлялося, що «Інтер Майамі» запитував інформацію щодо аргентинського півзахисника у «Бенфіки», за яку він виступає з 2023 року.


«Щиро кажучи, сумніваюся, що з економічного чи юридичного погляду ми можемо привезти таких гравців. Від спортивного директора не надходило жодних офіційних повідомлень щодо Анхеля [Ді Марії].


Ліга має певні економічні обмеження, має ліміти, і ми їх дотримуємося в рамках цих правил. Але сьогодні я не вважаю за можливий будь-який вид трансферу, особливо таких виняткових гравців.


Якщо МЛС не пом'якшить правила, щоб можна мати більш глибокий склад, з урахуванням травм і дискваліфікацій, чемпіонат Мексики, як і раніше, матиме перевагу. Тим не менш, я завжди вважав, навіть працюючи в Мексиці і тепер працюючи в США, що порівняння між цими двома лігами є недоречним.

МЛС все ще не може конкурувати з мексиканським чемпіонатом через правила формування складу. Я думаю, що процес змінюватиметься, причому зміни відбудуться у найближчій перспективі.

Щоправда, ще й те, що трансферне вікно тут відкриється лише в липні, і ми повинні подивитися, що можна буде зробити, коли настане час. "Інтер Майамі" відкритий для трансферного ринку, завжди є можливості продовжувати вдосконалюватися. Ми побачимо, коли настане час, які ми маємо можливості», – сказав головний тренер «Інтер Майамі» Херардо Мартіно.