Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 5
Tsar, то що Луческу пояснив всі зрозуміли, навіть Віті коти. Тільки Вітя мозги свої пивом промив і тепер до нього туго доходить. Ну ж треба якось рідну команду вчепити, а може рижий дав команду так сказати. А про що буде говорити, про те як збірна Бразилії від Міная відбилася
Показати
Rusell74, о легенда диванная... Витя-алкаш, шахтер - сб.бразилии. А ты позвони еще Вернидубу и спроси у него, почему он от силы одного молдаванина в Шерифе ставит на игры Лиги чемпионов...
Це дійсно той гравець, який бився на полі не за фамілію на спині, а за емблему на серці. Респект тобі Даніло. І успіхів у всьому.
Показати
Rusell74, це дійсно той самий... бразильський українець!!!
В мене також таке враження. А ще таке враження що це не сайт вболівальників Динамо Київ, які будуть підтримувати свою улюблену команду завжди. А це сайт тих, які хочуть щоб Динамо всім програвало лише б тільки Блохіна Суркіс нагнав. Луческу в Шахтарі, Рамос в Дніпрі а Маркевич в Металісті також не зразу результат показували. Ну і зараз проблеми є. Мауріньйо в Реалі всіх найкращих мав, а результат. А вам всім зразу чуть не фінал ЛЧ давай. Чи ніби Блохін спеціально робить так, щоб команда показувала поганий результат. Просто в команді багато мільйонерів, які не вспіли прийти як вже думають про чемпіонат Англії та й про інші чемпіонати.
Показати
Все верно Rusell74! Прийдет новый тренер, 2-3 неудачные игры и... давай нового и так уже больше 7 лет происходит!:( Переживанием и искренним "болением" за родной клуб, тут и не пахнет! Такие вот нынче "болелы" Динамо на сайтах! Гопота малолетняя!
Все верно Rusell74! Придет новый тренер, 2-3 неудачные игры и... давай нового и так уже больше 7 лет происходит!:( Переживанием и искренним "болением" за родной клуб, тут и не пахнет! Такие вот нынче "болелы" Динамо на сайтах! Гопота малолетняя!
6 перемог з допомогою судівської феміди. Скоро Ліга Чемпіонів. Вже побачимо як будуть грати кроти. Там вже не буде ні бойка, ні мосійчука, ні шевцова, ні годуляна і таких як вони інших
Показати
Скоро Ліга Чемпіонів. Вже побачимо ... ===================================== Посмотрели прошлую Лигу, посмотрим и нынешнюю. И никто этого нам не запретит ).
А скажіть, що цей нібито "супер клуб", зібраний з румуно-цигано-бразило-татарів досяг за своє існування? НІЧОГО!!! Тільки "Браво федерація" та й кубок УЄФА. Що перед ними як перед ДИНАМО на колінах стояли Барсолона, Реал, Баварія та інші європейські гранди? Що з їхнього нібито "супер клубу" викликали дуже багато гравців до колишньої збірної СРСР чи до теперішньої збірної України? Не можу пригадати. То нехай не плачуть. За те що зробив тайсон треба взагалі до закінчення першого кола дискваліфіковувати, а за те як кричали їхні фани "Даві хохлов" то не тільки їм пригадають в Київі а й в інших містах нашої неньки України.
Показати
а за те як кричали їхні фани "Даві хохлов" то не тільки їм пригадають в Київі а й в інших містах нашої неньки України. ============================================== С чего это, "пригадають"? "Кроты, хорьки, жиды, хохлы..." Все нормально. Не надувайте щеки! А состав сборной Фоменко недавно огласил, не поленитесь, ознакомьтесь.
No results found.