Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 34
Аж цікаво стало, який це бюджет у Марітіму, що вони теперішнє кризове Динамо вважають важковаговиком.
Показати
Maрко, 19 млн евро на все спорткоманды клуба(футбол, гандбол, волейбол и тд.), футболистам с этого пирога достается что-то около 5.
В Загребі втратив місце... подешевів.
Показати
Я бы не сказал что он там потерял место. Потеряв Пиварича, с одним Сосой и чехом, который больше центр.бек. Загреб ещё намучается. Пиварич более сбалансирован, по-сравнению с Баришичем.
Є така категорія гравців - на тренуваннях, ну просто боги, а в офіційних іграх - пшик. А є інші, котрі можуть зібратись і сфокусуватись саме під час гри.
Толковий тренер повинен розуміти ці моменти і використовувати.
А то був у нас недавно один вузьколобий тренер, який говорив: "... хто добре проявив себе на тренуванні, той і буде грати..."
Команда - це складний організм, вимагає гнучкого підходу і не можна всіх "під одну гребінку".
Показати
Maрко, а ще цей тренер крым слова мотивація нічого більше не знав, закриваючи цим словом інші проблеми
Що ж, по манері інтерв'ю, ХацО мені більше подобається ніж ССР. Більш внятно та інформативно. Побачимо як буде на ділі, а не на словах.

ХацО визнає наявність в команді висококваліфікованих гравців і талановитої молоді. Отже, далі справа за головним тренером. Я чомусь впевнений, що Ребров і 50% можливостей своїх гравців не використав, але то таке...

Що ж давайте визначатись із своїми очікуваннями?
По результатам: боротьба за чемпіонство (до останнього туру) і боротьба за євровесну (до останнього туру).
По грі: багато не вимагаю, хочу, щоб повернувся той динамівський драйв і азарт. Допускаю велику кількість помилок, але вогонь в очах і в ногах обов'язковий.
Через блювотно-гидодну ребровську гру, пропадало бажання дивитись матчі, а це просто тренерський злочин, це шкідництво!
Показати
Ну, до евровесны рано загадывать. Тут бы евролето осилить. Новая метла поднимет пыльевую бурю. Пока осядет, и прояснится небо, могут и пролететь. Мимо Евроосени.
Maрко,
"боротьба за чемпіонство"...с какой вдруг радости. с этим составом мы не можем на равным конкурировать с кротами.
если попадем в лч, то это уже будет отличное достижение.
максимум моих ожиданий от сезона - это попадание в лч, удачный жребий и вылет в ле с 3-го. ну а если выйдем из группы ле, то это можно будет считать идеальным сезоном, учитывая всю ситуацию.
Після перегляду матчу, думав мене вже нічим не здивуєш. Але ні, слова нашого тренера після гри мене вразили. "Ніякої тактики, як небуть там заштовхайте, ви ж такі втомлені в мене".
Ну тепер зрозуміло, команда в точності виконувала установку на гру.
Показати
Maрко, ну так Шева же в одном из вьюх сказал, что- «Попробуем схему, которая используется в «Динамо». Так какие еще вопросы могут быть)))
Коментарі по темі:
Жахлива гра, гнітючі враження, "галімі отмазки" тренера. І навіть перемога не сильно зглажує ситуацію. Розумієш, що це лише відстрочка.
Франков закликає нас опуститись на землю в своїх очікуваннях. Але ж куди ж іще спускатись? Де ж та земля?

Зараз вилізуть "псевдооптимісти" і розкажуть як наша збірна "майже виграла" в ісландців, "майже не програла" хорватам, була не гіршою за турків...

На гру збірної поспішав після матчу місцевої команди на першість району. Очікував побачити бекомпромісну агресивну гру розлючених (за Мальту) професіоналів-мільйонерів. А побачив ... збіговисько "втомлених" засранців. Гра нічим не відрізнялась від тієї районної.
Показати
Maрко, повезло исландцам и северным ирландцам. Что у них не было франковых. А присутствовал командный дух, понимание, что за ними нация. Потому и сумели удивить всех....
Парамон, можливо Ви і маєте рацію. Хоча давненько вже те все було у Дем'яненка, а футбол на місці не стоїть.
В будь-якому випадку в нас вибір невеликий, подивимось.
Показати
Maрко, Знаете есть одна поговорка,когда я думал, что достиг дна то снизу кто-то постучал.
ХацО - теж клієнт Шаблія?
Показати
Maрко, да.
Парамон, та не сумуйте Ви аж так, не вішайтесь ). Просто мені настільки огидно було дивитись на гру Динамо і пресконференції Реброва, що я думаю, просто гірше було б важко вигадати.
... хоча, Ви знаєте, можливо і гірше, наприклад з Дем'яненком чи Безсоновим
Показати
Maрко, з Дем*яненком було б навіть краще, він хоч позитивний досвід має, вигравав чемпіонство з Динамо і азійську лігу (аналог ЛЕ).
Маячня!
Крім того, що грати в футбол, треба ж якихось законів дотримуватись. А то по документам не клуб, а якась смішна конторка - 7 чоловік з зарплатами в 2400 грн. Власник в розшуку.
Але, мабуть, для ІМС такий стан справ цілком нормальним виглядає.
Показати
А как они, эти 7 человек, в футбол играли? Нужно посмотреть хоть один матч Десны, 7 человек против 11 и еще добыли путевку в Премьер-Лигу))
Как их вообще могли допустить до участия в матчах той же Первой Лиги, если у них такие сумасшедшие проблемы??? И если уже на то пошло, почему им нельзя также играть в Премьер-Лиги? Есть какой-то минимальный порог бюджета? Поправьте кто-то, если я ошибаюсь за мин бюджет
No results found.