Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 36
Друге місце у Динамо гарантоване, а Шахтар вже не наздогнати, тому як на мене краще хай Динамо і надалі програє, грає в нічиї так хоч шанси є що білорус піде, а якщо будуть і далі вигравати з рахунком 1 0 при бездарній грі ще й контракт продовжити можуть..
Показати
Марян, Придет Миха, те же яйца только в профиль
Якби ще Суркіс серйозно підходив до вибору тренерського штабу можливо і Челсі не було би таке страшне, але як казав класик "Та то таке..."
Показати
не туди написав..)))
Ніби і виграли і грали більш-менш, та й до команди питань особливо немає, але ці методи підбору на гру виконавців та "тренерський талант" великого генія Хацкевича м'ягко кажучи лякає.. ну добре випустив ти Буяльського, нехай, - помилитися ж можна, але чому після першого тайму не випустити того ж Цітаішвілі або Сідклея, простому вболівальнику замітно що вся гра йде лише через правий фланг, і ця заміна Кадара замість Сидорчука.. фантазії нуль..
Показати
Марян, это и есть план на игру нашего гения.он специально ослабил центр поля,и начал играть в 3 ЦЗ..Таков план игры в Англии.в три ЦЗ и три опорника без чистого форварда.больше объяснений этому гениальному решению я пока не вижу..просто с такой тактикой на игру челси нас просто не заметит.
"Я не политик, я занимаюсь спортом" - коли вони вже зрозуміють що справа не у політиці, спорті, мові, релігії і т.д.??? неважливо ким ти є, просто потрібно бути українцем, треба мати хоча би якусь громадянську позицію, а в них одні долари в очах... краще вже мовчіть ніж говорити такі речі..
Показати
Марян, Вони це зрозуміють тоді, коли їх будуть призивати в ЗСУ. Не ди влячись скільки він, вірніше воно, коштує. Жодного футболіста не призвали. Вони не такі громадяни України? Тому вони і жують соплі про спорт і політику. Футболісти Динамо під назвою Старт грали під дулами автоматів, сиділи у концтаьорі але не грали за Німеччину і не говорили, що спорт і політика це різне.
Таранний Бесєдін - є, швидкий і спритний Супряга - є, універсальний Русін - є, забивний Соль - є. Голів - НЕМА. Може не в нападнику справа а?
Показати
Все дело в "Картошке" (( ...
"У нас выйдет пять-шесть новых футболистов по сравнении с матчем против АЕКа" це він що, вже починає виправдовуватися?
Показати
Марян, схоже на те ...
Як на мене УЕФА повинно заборонити проведення матчів на штучних полях, звичайно це не виправдання Динамо, але дуже помітно що м'яч зовсім по іншому "ходить" по полі, як команда котра грає 50 матчів за сезон на нормальному покритті та газоні може нормально зіграти 1 матч на штучному? ця сама ситуація була із Реном в Астані... Але ще раз кажу, це не виправдання для Динамо, котре зіграло безхарактерно і повністю програло тактично і емоційно другий тайм!
Показати
Марян, Согласен. Предлагаю кандидатуру Павелко на постройку натуральных газонов в Казахстане. Опыт ведь есть! Топ-топ-топ МЕНЕДЖЕР!!!
Чому Динамо матчі чемпіонату грає на Олімпійсьокму?? сумно дивитися на пусті трибуни.. єврокубки так, а матчі чемпіонату можна проводити на стадіоні "Динамо".. хоча можна поставити і інше питання - чому у місті де живе 4 млн. людей на футбол майже ніхто не ходить?
Показати
Не интересный чемпионат, много альтернативных развлечений. ДК не проводит политику по привлечению зрителей
Все що треба було зробити це забрати Гармаша і Сидора з основи - зразу і центр поля появився і передача і м'яч потримати, ще би форварда забивного..
Показати
то, что Шева сделал в сборной.
В топ 10 бомбардирів УПЛ цього сезону лише один динамівець - Циганков, і той на 10 місці.. ніколи такого не пам'ятаю..
Показати
Марян, 1989 год, наших в десятке вообще не было. 3 место, 6 очков Спартаку проиграли.
No results found.