Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1139
Ювентусу, як і Барсі з Реалом, потрібно існувати відповідно до наявних фінансів, без боргів. А не вдавати з себе суперклуби з фантастичними зарплатами. Такі мильні бульбашки завжди лопаються. Ось Динамо має порівняно скромний бюджет, як і багато інших клубів і нічого, не тішить себе наполеонівськими планами, реально оцінює ситуацію.
Показати
Africanda-S, а найкращий, імхо, приклад - "Баварія"
А Динамо після матчу не привітав.
Показати
Africanda-S, Павелка не разрешил.
Africanda-S, Привітав. Обіймався з Луческу та гравцями Динамо
Це, звичайно, дуже радує. Але як можна бути в цьому упевненим, не зробивши рентген руки?
Показати
Africanda-S, За 2 часа матча его могли сто раз свозить в больницу и сделать рентген) Это же не простым смертным ждать 1 день для получения результата)
Africanda-S, был бы перелом за 2 часа рука бы распухла и отекла. Никакая заморозка бы не помогла. Когда показали в конце как Виталя пиццу тянул и легко переложил её из здоровой руки в травмированную, стало понятно, что обошлось без перелома.
Orlando 8, чому така думка? Серйозні компанії підписують контракти явно не на один рік.
Показати
Саме так Динамо підписало контракт на три сезони 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021, хтось чув новину що контракт продовжено?
Павелко так ненавидить Динамо, що уникає бути там, де його присутність вимагається нормами протоколу, наприклад, при врученні золотих медалей, як на фото. І, мабуть, проігнорує протокол і завтра у Тернополі на фіналі Кубку України.
Показати
Africanda-S, я думаю дело не только в ненависти.
Думаю, ему стыдно смотреть в глаза Григорию, который лоббировал Павелко на должность, а тот кинул его по итогу.
Щось Смоловий в останній час у мінорному настрої. В його дописах негативу і критики більше, ніж поситиву. Яка його муха вкусила?
Показати
Africanda-S, он объективно по структуре атаки прошёлся. Она хромала. Напор был и его хватило на Колос.
Два крутых удара и классная комбинация с Денисом (он действительно был хорош против англо-футбольного Колоса, продуктов на 60 от себя лучших времён).
А тепер слідкуйте за діями Шевченка стосовно Пятова, який теж не грає, але у збірну постійно викликається! Трубін витіснив Пятова, а Бущан Бойка. Але Бойко інколи грає і грає дуже добре, проте у збірну не викликається. Пятов у 2021 р. зіграв, здається, тільки 1 матч, але він у списку викликаних на збір. Де тут логіка і об'єктивний підхід?
Показати
Africanda-S, а чого стосовно тільки Пятова, а Коваленка, Судакова, Коноплянки ???
Все відбувається у перший раз, в останній раз... Така діалектика життя. Сподіваюся, що цій молоді Динамо не дадуть пропасти, щось придумають, бо має бути спадкоємність поколінь. Чому б не заявитися у першу чи другу лігу?
Показати
Africanda-S, може знову Дубль з'явиться? Колись турнир дублерів мав неабияку інтригу...
Максим, 26+8 за Ю-21 ы Ю-19 відповідно. Завтра у нього ще буде нагода зіграти і поліпшити свій результат.
Показати
Africanda-S, дуже дякую.
Думаю, що у товарняках перед Євро Шевченко випускатиме Пятова на 5-10 хв. на заміну. Тобто зробить все, щоб той дотягнув до 100 матчів. А ось Гусєву, з яким стільки років грав у Динамо, не дав цього зробити.
Показати
Africanda-S, Та не так вже й багато вони грали з Гусєвим. Шева 55 матчів провів у Динамо після повернення.
No results found.