Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 133
Месідж зрозумілий. Сьоміна обмежує нинішній підбір гравців, половина з яких - "хто в ліс, хто по дрова", часто зловживають індивідуально, перетримують м'яча, не розуміють один одного, діють невпопад, мають проблеми з дисципліною. Будь воля і можливості Сьоміна, він би замінив їх на тих, які йому підходять його моделі. Умілих і вже зформованих. А йому привозять напівфабрикати Дуду з Ескобаром і секонд-хенд - Аруну, Аді. (і планують довезти ще й хорватський) Натомість, продають одного з кращих за ТТД гравця команди. І вимагають результату на усіх фронтах. У той час, як конкуренти вдало підбирають і беруть якісних гравців, які ще й підходять під тренерські моделі і яких ті можуть безпроблемно вписувати в гру команди. Це добре, що ми за нинішнього стану справ ще й ідемо у ЧУ першими. Хоча, звісно, це не знімає відповідальності з нашого тренерського складу за відносини всередині команди та якість її гри.
Показати
Все это не отменяет и иного... Никто не мешает тренерскому штабу подключать постепенно дублеров и игроков ДК-2. Зачем на сборе Лухтанов? Он - 1995г.р! Это чистой воды популизм (Да и все остальное отдает демагогией. Где это Еременко считается лучшим опорником?! Даже в его Рубине Нобоа котируется заметно выше). Не более. Если нужен защитник, то почему не обратить внимание на Новака?
О, тут иногда даже постят здравомыслящие люди! Держись, Станислав, бо стая местных стервятников сейчас заклюет! =)
Жах! З даного відео матчу у Мадриді 3 перших пропущених голи у першому таймі на його совісті. 1 пропущений - відпустив гравця, з яким грав і дозволив тому безперешкодно пробити во воротах 2 - програв верховий мяч К.Роналду і перестав бігти за ним і дозволив розстріляти ворота 3 - програв відбитий голкіпером мяч і дозволив пробити Повільний, у грі головою слабкий, лінивий, тугодум - для чого він нам???
Показати
Соррі, 2-й мяч у верховій боротьбі (а подальший забіг) він програв навіть не Роналду, а Кальєхону. Ще більший ппц!
Напомним, в мае этого года, когда Вида числился игроком леверкузенского Байера, футболисту грозило лишение свободы за хулиганство в состоянии алкогольного опьянения. Как сообщил тогда Jutarnji List, Вида, по возвращению домой после окончания футбольного сезона, вместе с 4-мя своими друзьями, находясь в состоянии алкогольного опьянения, избил 3-х людей, возвращавшихся со свадьбы. *********************** Це ж просто ППЦ!!!
Показати
Еще один гопарь в пару к Хачу!И наших центр Дефов все реально будут боятся(если не на поле,то за его пределами точно),особенно бразильские обезьяны кротов
Так они с Хачем быстро сойдутся .
Не в плане каких-то оправданий... Этот случай единичный. По окончании сезона его агентам прозрачно намекнули, что в Германии не складывается, нужно искать варианты. Вероятно, возвращение в Хорватию стало для него не самым приятным эпизодом в жизни.
"А как же в свое время "Фулхэм" вышел на "Шахтер"? - удивляется Ахметов. "А тогда была другая система", - объясняет коллеге Суркис. 2 профана :) Система такая же, как и 2 года назад, при жеребъевке 1/16 ЛЕ делят на сеянных и несеянных. В сеянные попадают клубы, занявшие 1-е места в группах ЛЕ (12 команд) + 4 лучшие 3-и места ЛЧ. Несеянные - 2-е места ЛЕ + 4 худшие 3-и места ЛЧ. В декабре 2009 Шахтер финишировал в группе ЛЕ 1-м и был соответственно "сеянным", Фулхэм - 2-ым и попал в иную корзину.
Показати
упал от смеха. Оба друг друга стоят
Ну и как Суркис все ЭТО должен был объяснить Ахмету за 1 минуту-на пальцах? А через минуту Ахмет все равно выпадет из разговора...
У Чемпионат.com мізки закипіли від нічиї Зеніта, що вони таку дурницю з 1-м місцем Зеніта приплели :) Насправді, 1 місце у цій групі зайняв АПОЕЛ З uefa.com: APOEL lost their game at Shakhtar Donetsk but still top Group G thanks to their superior head to head record against Zenit
Показати
ну дайте россиянам порадоваться, понятное дело Апоэль первый (победа и ничья в очной встрече с Питером)
Да, конечно. У киприотов преимущество по личным встречам, Зенит - второй в группе.
Тут цікаве інше ) Керівництво Олександрії має тісні бізнес-контакти з Гінером, наслідком яких український клуб ледве не став перетворюватися на фарм-клуб ЦСКА М. Тому, логічнішим здавався перехід саме до лав армійців цього талановитого гравця
Показати
Тесные контакты?.. У Александрии на футболках написано "ВС Энерджи Инт." - это по сути группа компаний Бабакова/Гинера в Украине.
Тримай 5! ) Грунтовний аналіз. Додав би ще. Все-таки, по стилю нагадує Зозулю. Не знаю щодо ТТД, але Зозуля їх, начебто, здійснював чимало, з чудовою роботою без м'яча і пресингом суперника. Якщо у Безуса їх ще більше, то це чудово. + У Безуса, здається, недостатнє бачення поля, при веденні м'яча погляд спрямований собі у ноги. Тому, на жаль, не 8-ка. Також, у Безуса недостатньо поставлена техніка дистанційного бігу + конституція = обмежена швидкість. Особливо помітно при контролі ним сфери при протидії суперника, він не може відірватися від нього, ноги починають заплітатися. А так, звичайно, може ще прогресувати, потрібно спостерігати.
Показати
Насколько я помню, у Зозули брак по ТТД был далеко за 40. Т.е. перспектива - либо лавка либо использование на фланге полузащиты на замену. В центре ни атаки ни полузащиты игрок с таким браком даже в ЛЕ играть не может.
Показали б у прямому ефірі, однак на сьогодні у пацанів була запланована судова екзекуція Тимошенко, і вони не можуть не посмакувати це по власній Інтерівській программе Время о 20-00. Тому, футбол, на їх думку, має зачекати
Показати
Пургу не пиши!!!
Хоча, може це про оборону суперника )
Показати
Тонкости геометрии )))
Ідейє - 6? )) Та він виграв майже усі єдиноборства, вдало чіплявся попереду, вніс вирішальний перелом у гру, зрівнявши рахунок. Особливо цікаво порівняти з оцінкою Алієву )
Показати
та да )) тут наверно любовь к Алиеву
No results found.