6 травня 2024 09:22

"Слабка ланка попереду "Челсі": Мудрик почув вердикт від англійської преси після розгрому "Вест Хема"

На відміну від фанів Вест Хема не захейтили, але і на компліменти не розщедрилися. Мова про реакцію британських ЗМІ на гру Михайла Мудрика у поєдинку 36-го туру англійської Прем’єр-ліги між Челсі та Вест Хемом (5:0).


Sport-express.ua провів моніторинг провідних британський спортивних порталів, виоремивши написане про нашого співвітчизника.


Football London – 6/10


«Враховуючи те, як домінував Челсі протягом усього матчу, хотілося щоб Мудрик більше залучався до гри. Було кілька хороших моментів, але вся гра, здавалося, проходила по правому флангу Челсі».


Goal – 5/10


«Знову слабка ланка попереду. Бачив багато м'яча, але мало що робив з ним, тому часто обирав найпростіший варіант, віддаючи пас прямо на партнера по команді, замість того, щоб намагатися щось зробити. Заміна за 15 хвилин до кінця».


The Sun – 6/10


«Виглядав яскраво впродовж усього матчу, надаючи альтернативу на лівому фланзі, але був менш загрозливий, ніж Палмер і Мадуеке».


Givemesport – 7/10


«В цьому матчі він продемонстрував свою хорошу форму, постійно змушуючи Цоуфала думати про захист своїм прямим дриблінгом. Шкода, що він не відзначився у другому таймі після того, як створив простір і змусив Ареолу відбити м'яч».


90min – 7/10


«Подавав небезпечні кутові, але не отримував стільки задоволення від відкритої гри, як решта атакувального квартету».