Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 41
У Вас говорять емоції. Ви вважаєте, що за місяць можна до ідеалу довести взаєморозуміння між гравцями? Ви хочете, щоб з розібраної ДК стало зірковою за чотири тижні? До сьогодні хлопці ще не розуміють один одного, бо говорять різними мовами, а Вам би хотілося, щоб вони вже відчували спиною партнера? Коли чотири роки їх вчили катати м'яч впоперек поля, а не грати по вертикалі чи флангами, то вони мали б перебудуватися за 5 хвилин? Мали б, якби замість ярмоленків-михаликів грали мессі-рамоси. Так що наберіться терпіння. Блохін не достукався з вимогою постійного пресингу, в цьому його базова помилка.А гравці не приймають рішення миттєво (Гусєв), бо не вміють, або не можуть
Показати
Про то,что "хлопці різними мовами говорять"-это не оправдание, на поле нужно выполнять установки тренера, как общекомандные и так и персональные, а не меж собой разговарить. А если внятной установки нет, то и имеем то,что имеем.
Нема чого особливо на Блохіна бочку котити. ВІн правий в тому, що індивідуальна майстерність наших поки що не на рівні, не скажу на висоті. Ярмоленко, крім своєї коронки, яку вже всі занють, нічого не показав. Гусєв не підсилив, Михалик знову поров на полі(від нього, до речі м'яч і потрапив до Діабате), мазав Аруна, Кранчар слабак - вистачило на 30 хв. першого тайму.До кого нема претензій, так це до Коваля, Хача, Віди, Тайво. Вважаю помилковим хід з розважливою грою ДК в першому таймі. І порівнювати цю тактику з Ліоном - некоректно. Бордо мало гандикап у забитий на полі суперника м'яч. Їм не треба було будь-що забивати чи вигравати. Перша гра показала, що при високому темпі французи мали посипатися у другому таймі. І тут питання: Блоха цього не розумів? Чи гравці не виконали до кінця його завдань. Складається враження, що друге. А загалом - не трагедія. Даю час ДК до осені. В цьому сезоні завдання не опуститися нижче 2 місця.
Показати
Я це нема чого? Ни одного осмысленного действия, один удар по воротам соперника. Что делали на сборах? Какова была тактика команды? Где комбинационная игра? Бордо по персоналиям - на голову слабее Динамо. Но оно сыграло в свою игру оба матча и уложило Динамо. Откровенная недоработка тренера. Замечу: Шахтер, Днепр и Металлист - сильнее Бордо. Как динамо будет за 2 место бороться???
именно Хач не уследил за Шейком
Коментарі по темі:
у нього ще чотири дні з тижня безплатного сексу... А це, хлопці, - не гроші
Показати
Блохин устроит Брауну бесплатный секс, когда он соизволит вернуться в расположение команды. Вряд ли ему понравится.
Здається, за грою Динамо повертається. Видно, чого хоче Блохін. Але знову нема зіграності, хромає реалізація, нема повної готовності, що не дивно на початку (якого початку, коло ще й не розпочалося!)чемпіонату. Бордо зіграв з ДК як Брага свого часу, у них з майстерністю індивідуальною гірше. Але якщо з Брагю була безнадія, то зараз - надія є!!! Бо видно перспективу. І знову нагадую: Блохін, на жаль, не чарівник, за місяць не можна зробити команди-зірки. Головне награти її на початок осені 2013р. З Богом!
Показати
я бы не сказал что с брагой была безнадiя ,все таки прошли бешикташ и MC,хотя 2ой матч с МС был ужасен.
Хлопці, вас не дістало рахувати чужі гроші?!!! Давайте краще обговорімо , яку користь нам приніс Алмейда. Він цілком відповідав і, вважаю, був уособленням того ніякого ДК, яке більше не хочеться бачити. Просто - щасливої дороги
Показати
Нет, меня не достало, ибо я болельщик ДК, который болеет всей душой и сердцем, который терпит обидные поражения и запивает их водой.. Бабло- на 90% определяющий фактор в нынешнем футболе.. и бездумные траты на таких игроков- уменьшают запас средств нашего президента. Не выбрасывая такие средства на таких игроков, как и на прочих пустышек- мы бы имели бы намного качественнее игроков. по этому "рахуваты гроши"- неотъемлемая часть футбола, где болельщики- часть игры. У меня экономическое образование, и так уж сложилось, что цифры- часть моей работы... взвешивание рентабельности, окупаемости, прочее. Сквозь эту призму и написал комментарий выше.
Згідний, а падати доведеться і то незабаром. Вчора дивився гру з Зенітом. Склалося враження, що нові гравці не розуміють гри команди і не дотягують до її теперішнього рівня. Старі скоро відійдуть. Зміна поколінь для Шахти буде великою проблемою, якщо не катастрофою
Показати
В теперешних динамовских реалиях, вполне возможно что это падение никак не отобразится на турнирных раскладах.
Якщо будуть й надалі розтринькувати свої молоді таланти, не проводити з ними правильної роботи і тягти свою гру тільки за допомогою легіонерів, можуть опинитися в тій же ситуації в якій опинилися динамівці. "Легіонер він і в Африці легіонер", які б вони талановиті не були але команди нашого рівня вони використовують тільки як глибокий гаманець і як платформу-можливість перейти в ліги чи клуби по-сильніше, а в разі невдачі починають деградувати, негативно впливаючи на результати всієї команди.
Та залиште ви вже його собі. То одне не хоче, то друге крутить носом... У нас Цурікова поставлять в центр і не гірше від шведа буде. З Богом ,хлопці, поїхали... Витримати нагрузки ОВБ не кожен зможе. Якщо не ляжете після першого повноцінного дня - будуть з вас люди.
Показати
А на счёт Цурикова. Это юмор такой?
Не ганьбіть Вашої мами-вчительки. Слова на кшталт "оборзіли", "вообще" зовсім не українські й не українського походження. Вони сленгові й у такій транслітерації використовуються в російській. Так що з мовою дійсно, визначіться...
Показати
Думаю, що маю право використати трохи сленгу, бо це інтернет, не все ж маю правильно писати, зі всіма комами і суто українською
Хай Терикон сватає його в свою Шахту. Обійдемося Цуріковими і Соболями.
Показати
по пути Оболони)))
Несенюка варта було запитати про думки такого штибу тоді, коли він був при керівництві ДК, а не тепер, в ролі вільного кореспондента з великою любов'ю до клубу. Саме при ньому відбувалися закупки гравців, які сьогодні, на думку кореспондента, загрожені бути позбавленими засобів до існування. Чого ж то Ви, пане Несенюк, мовчали про Сьоміні??? І ще одне. НАйважливівше. Насправді, не ми платимо гравцям зарплату. За великим рахунком, мені однаково, скільки отримує кожен з них, скільки коштів на це витрачає президент ДК. Та не однаково мені, як грає команда, які трофеї на внутрішній і міжнародній арені вона здобуває. Песпектива ДК - створення КОМАНДИ-ЗІРКИ ( за ВВЛ)
Показати
Несенюк же не был руководителем в клубе...Пресс-атташе не занимается покупкой игроков! И чем его нынешнея мысль идет в рознь с тем когда он был работником клуба! Он и сейчас выступает со словами поддержки руководству Динамо и тем игрокам которые были при нем!
No results found.