Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 890
та да, не гра, а біготня хаотична, в першому таймі і не пам"ятаю не те що моменти, а удари. Після другого голу просто вимкнув. це просто капєц
Показати
Буковина, Аналогично выключил после 2го забитого. Если уж таких ноу неймов не обыгрывать то пора им задуматься, а стоит ли играет в Евро Кубках, не уверен что они обыграют клуб даже с Гибралтара !
Ferad, з Сасуоло получалось, час покаже
Показати
Буковина, что получалось с Сассуоло? Середняк чемпионата Италии, максимум 1/8 Кубка и последнее место в единственном выступлении в ЛЕ в группе с Генком и Рапидом. Понтов много, опыта, особенно еврокубкового, ноль.
AND, питання не в тому, чи Руслан хороший виконавець, а в тому, чи вписується він в схему Петракова. Ідентично ситуації Шевченко - Буяльський. Навіть в останньбому матчі я вважаю Руслан, вийшовши на заміну, зіграв не атк вже й погано, його передачі могли б бути гострими, якби партнери розуміли, він грав досить тонко.
Показати
Буковина, да шутка это (неудачная походу)
Буковина, в схеми бий біжи Петракова Маліна не вписується, але є погані новини, в бий біжи у нас вже майже більша половина збірної грати відвикла, а деякі ніколи і не грали
Дід Панас, вибачте, але немає логічного зв"язку. Якщо результат, як Ви кажете, на першому місці, тоді і бити не потрібно. А якщо потрібен "лужний", то це означає, що існують проблеми, що насправді тоді результат не на першому місці. Тому ланцюжок Ваших міркувань містить хибне припущення, а відтак і висновок хибний.
Та й взагалі, совковий підхід будь де, в тому числі і в футболі, не може давати результатів, тому що грунтується як раз на примусі, а результати досягаються іншими стимулами.
Показати
Буковина, ну назовите другой метод, чтоб они нормально в футбол играли, а не Мальдивам шастали. И не надо говорить что у нас поколение не такое, талант не такой. Все у нас есть, и талант, и перспектива, только желания нет. Почему Педри мог целый сезон отбегать, потом евро, потом олимпиаду, а потом от отпуска отказались? А наши три матча сыграли и уже про отдых говорят? Вот потому у них Педри и Фати, а у нас Супряги и Мудрики. Если нет желания, значит нужен волшебный пендель, чтоб развивались, а не думали что всего достигли.
Kilroy, а ті, хто йдуть на кротів, для них дешево? Ціна для всіх однакова
Показати
Буковина, подивись ціни на Інтер-кроти
Є третій!
Показати
нема...
таки є!!!!
Стрьомно якось, коли кроти такого рівня починають нас хвалити...
Показати
Буковина, Перед важными матчами - всегда так было (это для кротов своего рода слова "на фарт" для "Динамо"). А тут и ЛЧ на носу, и Суперкубок...
AND, в першу чергу треба великі гроші, а Суркіс, схоже,
на відміну від Ахметова не готовий (чи не може)
Показати
Чтобы иметь топ-форварда, есть еще вариант раскрыть игрока с хорошими задатками. Поэтому и покупали Рамиреса.
А.В., це не дає права бути хамом
Показати
Буковина, у палки є два кінця.. так і тут висвітлена ситуація тільки зі сторони журналістів, а от як воно було насправді.. наші журналісти ще ті провокатори.. піар себе.. тому для мене винуваті обидві сторони конфлікту.. що одні недофутболісти, що другі недожурналісти..
Тарас, в іншому випадку виходить, що тренер має придувмувтаи якісь відмазки і казати неправду; що має покривати особисті амбіції гравців, але при цьому енсти особисту відповідальність за результати команди; що під гравця підлаштовувати своє бачення (було б зрозуміло, якщо б це був Ліонель чи Кріштіану) і гру команди, бо гравець може образитись.
Я так не думаю.
Показати
и что он показал в этом году? ничего.
No results found.