12 вересня 2021 21:18
6

Журналіст: "Конопля після матчу з Чехією у відповідь на прохання про інтерв'ю нецензурно висловився"

Журналіст "Футбольного формату" Олег Ящук розкритикував молодих українських футболістів, які не хочуть спілкуватися з пресою.


- Ми одне і те ж пояснюємо футболістам, які не йдуть назустріч, відмовляють в інтерв'ю, хамлять журналістам і нецензурно висловлюються в їхній бік – що є вболівальники, а є футболісти. А журналісти - місток між уболівальниками і цими зірками.

Псевдозвездами. Тому що у більшості футболістів зіркова хвороба після двох матчів в УПЛ. Тому що вони дуже по-хамськи відповідають. Зокрема Юхим Конопля, який не зіграв у товариському матчі з Чехією (1:1), А відповідає нашим колегам дуже по-хамськи. У нього просили інтерв'ю, а він по-хамськи відповідає, нецензурно висловлюється і так далі.

Багатьом футболістам треба знімати корону з голови, особливо гравцям "Динамо" і "Шахтаря". Дуже багатьох молодих псевдозірок несе. Вони просто плюють в очі журналістам. Це тема, яку треба піднімати, тому що вони вважають, що журналісти чіпляються до них з питаннями і так далі. А в Європі такого немає, – сказав Ящук.
Пока что только кроты " отличаются."
А вопросы от журналюг это вообще трэш...
Комментаторы тоже не айс.
Про футболістів усе правильно!
Але, у Європі й справді журналісти і футболісти спілкуються, тому що там немає журнашлюх, а у нас їх більшість!
Сховати
А.В., це не дає права бути хамом
Сховати
Буковина, у палки є два кінця.. так і тут висвітлена ситуація тільки зі сторони журналістів, а от як воно було насправді.. наші журналісти ще ті провокатори.. піар себе.. тому для мене винуваті обидві сторони конфлікту.. що одні недофутболісти, що другі недожурналісти..
Сховати
iceman, мова йде про конкретний випадок, Ви маєте достовірну інформацію про те, що в цбому випадку журналіст спровукував Коноплю? Бо озвучена Вами позиція дуже схожа на "Весь мір барадк, все баби б..." і т.д. Але такі узагальнення є абсурдні
Конопля сам по себе говно, что он многократно подтверждал своими высказываниями. Стал любимчиком Де Дзерби и возомнил о себе невесть что. Корону он ещё после чемпионата мира снять не может, а после того как вышел в старте кротов вторая прорастать начала. Вспомнилось интервью Дубинчака про школу кротов, если его там встретили такие Конопли и Бондари, то ничего удивительного что он оттуда сбежал не распаковывая чемоданов.