Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 68
Так справа не в самом розіграші, а в тому що гравець ще лежав на газоні. З цього приводу жодного слова
Показать
Cossack 1927, так они о правилах говорят, а не о морали кротов )). Так было, есть, и, видимо, будет - кроты беспринципные чмошники
Нарешті) зато новину про ''Кого взяв би на розбірки'' написали ледь не в перший день інтерв'ю)
Показать
Cossack 1927, на все свій час)
Смішно це читати. УПЛ вже давно не показник якості футболістів. Що ці футболісти досягли в єврокубках? Навіть Трнава оказалась непосильна. Яка їм збірна?
Показать
Cossack 1927, тобто, найкращий бомбардир УПЛ Довбик, який зразу починає забивати в Ла-Лізі, - не показник? Забарний і Миколенко, які після УПЛ почали грати в АПЛ - не показники? Якийсь абсолютний комплекс меншовартості. А між тим от стільки гравців, хто хотів, змогли на такому рівні себе підготувати. Хто не хоче - тим ладан не в поміч.
Дістаємо попкорн, зимова перерва обіцяє бути цікавою)
Показать
Cossack 1927,
Це добре, що регіональні члени АФУ починають чухатись. Без того, щоби розбурхати це болото (АФУ, УПЛ) діла в украхнському футболі не буде. Будуть знав заводи для полів, які ніхто не бачив і тд.
Вова років 5 вже не прогресує. Дуже посередній гравець, навіть Андрієвський зараз цікавіше виглядає. Думаю цей трансфер пішов би на користь всім (Динамо, Поліссю, Вові, УПЛ)
Показать
Cossack 1927, З вами частково можно погодитися дійсно Володимир не прогресує на жаль але щоб продати треба йому заміна в Динамо лише один чистий опорник Бражко,Яцик в оренді у Зорі,Шапаренко останнім часом нажаль часто травмується ,є Андрієвський, під нападником Буяльський і Царенко, Рамадані теж півзахисник хоча в ділі ми його небачили,у весняній частині буде велика інтенсивність матчів в Динамо велика кількість переносів тобто будуть на жаль травми ,Та й Полісся це конкурент
Google, згоден з Вами по всіх його людських якостях. Але людина виграла з Наполі серію А. Це не досягнення?)
Показать
Cossack 1927, Досягнення, одне-едине. За приблизно 20 років тренерства в Серії А. До цього були провали в Ромі та Інтері. В Наполі перший сезон був теж провальний, потім виграв чемпіонат.
Коли м'яч потрапляв в руку, він вже не летів в сторону воріт, а від голови летів у протилежному напрямку.
Є 2 фази цього моменту.
1. Після удару м'яч летить в ствір воріт і потрапляє захиснику в Голову.
2. Від голови м'яч летить в Протилежному від воріт напрямку та потрапляє в руку.
Що не зрозуміло?
Показать
Cossack 1927, м'яч летів у ворота, ви взагалі цей момент бачили? Чи просто аби посперечатись?
АЛЕКС, м'яч спочатку потрапляє в голову, потім в руку. Перед тим як м'яч потрапив в руку, він вже не летів в сторону воріт. За що червона картка?
Показать
Cossack 1927, рука виставлена в бік і зупиняє м'яч на шляху до воріт. Які можуть бути питання?
Kilroy, при Луческу краще заграли Забарний, Шапаренко і Буяльський
Показать
Cossack 1927, Забарний як раз заграв краще коли пішов від Луческу. Так само як і Циганков із Миколенко. Орли додали в ігровому плані вже в нових клубах.
Шапаренко після травми не видав жодної гідної гри, Буяльський як був футзаліст так і залишився, в чому саме проявився зріст цих гравців?
Kilroy, так у Блохіна гравці топові були, там мабуть, резерв був сильнішим за сьогоднішню основу. А зараз що індивідуальні якості, що команда гра - лайно
Показать
Cossack 1927, так ви хлопці усі забули який чемпіонат був. Яка була конкуренція. Тому порівняння тут недоречне. Але на 7 місці у ЧУ ми ще не були.
Ничего не найдено.