5 квітня 2024 11:05
4

"Шахтар" заявив, що Срна не побачив, про що йдеться в дописі Кафу, який приїхав у Росію

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна опинився в неприємній ситуації через свою активність у соцмережах.


З гастролями на Росію приїхав Кафу – легендарний екс-футболіст Мілана, Роми та збірної Бразилії. У чемпіона світу величезні борги, тож він не придумав нічого кращого, ніж взяти криваві гроші від представників країни-окупантки.


Бразилець на аудиторію у понад три мільйони своїх підписників розповідає, як його привітно зустріли на Росії. Під відповідним дописом Кафу в Instagram лайк поставив спортивний директор Шахтаря Даріо Срна.


Це дуже дисонує з позицією донецького клубу, який всіляко відстоює ідею, що повертати російський футбол до цивілізованого світу не можна, принаймні поки окупанти продовжують бомбардувати Україну та вбивати її громадян.


На запит Футбол 24 в клубі відповіли, що Даріо вже прибрав свій лайк під публікацією, контекст якої не зрозумів. Він не побачив, про що йдеться в дописі Кафу, і дуже розчарований вчинком бразильця, який взяв участь у шоу на російському ТБ.


https://football24.ua/resources/photos/news/640x1013_DIR/202404/818332_1407607.jpg?v=202404150347

Чомусь подібні речі відбуваються саме з представниками шахти. При чому постійно.
Можливо треба копати глибше?
Нехай Срна не бреше. ВІн знає португальську мову і не помітити російський аквафреш у тексті Кафу теж не міг. Завжди був брехуном.
серун в своем пепертуаре
Дашка слепой? У кротов много таких.