21 березня 2024 23:50
14

Боснія та Герцеговина – Україна 1:2. Півфінал плей-офф кваліфікації на ЄВРО-2024. Суперкамбек на останніх хвилинах!

Боснія та Герцеговина - Україна 1:2


Боснія та Герцеговина:
12. Шехич – 5. Колашинац, 3. Хаджикадунич, 16. Ахмедходжич – 7. Дедич, 13. Цимирот, 20. Хайрадинович, 8. Круньїч, 4. Газибегович – 11. Джеко, 23. Демирович
Запасні: 1. Василь, 22. Пирич, 2. Чивич, 6. Башич, 9. Превляк, 10. П'янич, 14. Варешанович, 15. Табакович, 17. Рахманович, 18. Хусейнбашич, 19. Ковачевич, 21. Муякiч


Україна: 23. Лунін – 2. Конопля, 13. Забарний, 22. Матвієнко, 16. Миколенко – 14. Бражко, 17. Зінченко, 7. Судаков, 20. Зубков, 10. Мудрик – 11. Довбик
Запасні: 1. Бущан, 12. Трубін, 3. Михайличенко, 4. Таловєров, 5. Сидорчук, 6. Шапаренко, 8. Малиновський, 9. Яремчук, 15. Бондар, 18. Ванат, 19. Гуцуляк, 21. Тимчик


Боснія та Герцеговина - Україна ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні збірна України у Зениці зіграє півфінальний матч плей-офф кваліфікації на ЄВРО-2024 проти Боснії та Герцеговини.


До найважливішого поєдинку "жовто-сині" підходять із оптимістичними новинами з лазарету. Один із лідерів збірної Віктор Циганков раніше отримав травму в матчі за "Жирону", проте це не завадило йому прибути до національної команди.


Сьогодні ж стало відомо, що хавбек провів тренування у загальній групі, а наставник українців Сергій Ребров на прес-конференції не став ставити хрест на можливій появі Віктора на полі. Залишається сподіватися, що він вийде якщо не в старті, то хоч би на заміну.


Також залишається відкритим питання, хто замінить на позиції опорного півзахисника травмованого Степаненка. Це може бути або досвідчений Сидорчук, або Бражко, що швидко прогресує. Але, швидше за все, тренерський штаб довіриться досвіду та зробить ставку на екс-капiтана "Динамо".


Збірна України нещодавно вже перетиналася з Боснією та Герцеговиною. Це було у групі відбору на ЧС-2022. У першій зустрічі було зафіксовано нічию 1:1, а у другій "жовто-сині" здобули перемогу з рахунком 2:0.

Нагадаємо, що боснійці вийшли до плей-офф, посівши п'яте місце у групі відбору на ЄВРО-2024, набравши там 9 очок.

Орієнтовний склад збірної України:

Трубін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Сидорчук, Зінченко, Судаков, Мудрик, Зубков – Довбик

Головним арбітром зустрічі призначено німця Фелікса Цвайєра.


Транслюватимуть матч MEGOGO та місцеві телеканали "Громадського". "Динамоманія" о 21.45 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Мудрик - посміховисько, а не футболіст!
Тренерська перемога у важкому матчі.
Боснійці самі винні. Замість того, щоб спокійно довести матч до кінця, побігли забивати другий і розкрилися. Дир-дир Реброва і спроби лізти через центр не спрацювали. Всупереч задумам тренерського штабу обидва голи були забиті з флангу. Відскочили і добре.
молодцы что победили но проснулись и собрались когда припекло та и босняки никакие
Усіх вітаю!! Хоча гра ніяка.

Мудрик - це п... Челсі його за мішок картоплі не факт, що сплавить
Яремчук - игрок матча. Гол+пас

Ребров чётко угадал с заменой. За 1-2 минуту изменили игру.
Ребров зовсім не читає британську пресу
Дууууже багато браку. І фланги зовсім не працюють. Я б умовного Тимчика випустив, щоб швидкості додати. Цікаво Судаков грає, але команда за ним не встигає. Бражко місцями непогано, але дограється до картки.

Общем, гірший тайм за останній час по якості гри і динаміці переходу в атаку
Гра жахлива! Стільки класних гравців, але таке відчуття що вони перший раз один одного бачать
Наскільки цікавий Судаков - настільки ж бездарний Мудрик в цьому матчі.