26 січня 2024 17:44
22

"Динамо" – "Балкані" 0:2. Контрольний матч. Кияни розпочинають зимовий збір із поразки

"Динамо" - "Балкані" 0:2


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 32. Михавко, 4. Попов, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 92. Рамадані, 37. Царенко, 91. Волошин, 9. Пономаренко - 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 74. Ігнатенко, 10. Шапаренко, 18. Андрієвський, 22. Кабаєв, 25. Дячук, 29. Буяльський, 34. Сирота, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 21. Супряга, 90. Маткевич


"Балкані": 1. Колікі - 20. Куч, 2. Такі, 5. Деволла, 32. Жашаніца, 4. Халілі, 3. Потоку, 11. Зиба, 8. Лімай, 80. Данфа - 7. Хаміді


Онлайн


Матч розпочався


2. Ванат віддав неточну передачу на хід Караваєву до штрафного майданчика.


4. Гравці "Балкані" намагалися хитро розіграти штрафний, але зрештою навіть не пробили по воротах.


8. Вівчаренко розганяв контратаку киян лівим флангом, однак у результаті динамівці були змушені відігравати назад.


9. Пономаренко не дотягується головою до м'яча після навісу з лівого флангу на лінію воротарського майданчика.


11. Бражко опинився на газоні. Хавбеку "Динамо" потрібна медична допомога.


12. Ванат тим часом отримав індивідуальне встановлення від Шовковського біля бокової лінії.


17. Небезпечний удар по воротах Бущана з дальньої дистанції – м'яч летить повз площину.


20. Гол. Динамівці обрізалися під час виходу з оборони, м'яч виявився у Данфа, який з близької дистанції розстріляв Бущана. Між собою не розібралися кіпер "Динамо", Михавко та Бражко.


24. Пономаренко заробляє перспективний штрафний. Кривдник динамівця Деволла покараний жовтою карткою.


27. Неточний удар зі стандарту у виконанні Бражка.


31. Порушення правил в атаці з боку Караваєва, який намагався пройти Данфа.


38. Зиба фолить у центрі поля і отримує жовту картку.


39. Тепер жовту картку арбітр виписує Пономаренку.


41. Бражку знову дісталося від опонента, але цього разу допомога медиків не знадобилася.


45. Додано 1 хвилину.


Перший тайм завершено


Другий тайм розпочався


Склад "Динамо" на другий тайм: 35. Нещерет – 44. Дубінчак, 40. Біловар, 34. Сирота, 25. Дячук – 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 90. Маткевич, 22. Кабаєв, 29. Буяльський – 21. Супряга


49. Дубінчак не встигає до м'яча після передачі Шапаренка до штрафного майданчика.


51. Шапаренко фолить, але обходиться без жовтої картки.


54. Кутовий у виконанні "Балкані" призвів до небезпечної подачі на кут воротарського майданчика, але ніхто її не замкнув.


59. Дубінчак з лівого флангу навісив прямо до рук голкіперу.


64. Тяжко динамівцям даються атаки. "Балкані" добре обороняється.


67. Атака "Балкані" завершилася неточним навісом до штрафного майданчика. киян. М'яч вийшов за лицьову лінію.


72. "Балкані" провели низку замін.


74. Арбітр ставить пенальті у ворота "Динамо" після того, як Дубінчак зіграв рукою у своєму штрафному майданчику.


74. Гол. Бериша ударом з точки робить рахунок 2:0 на користь своєї команди.


78. Маткевич завдає щільного удару по центру воріт – кіпер відбиває м'яч перед собою, а далі за нього страхують захисники.


78. Буяльський із забійної позиції пвлучає у воротаря.


80. Жовта картка для Дячука.


82. "Балкані" могли забивати втретє, але киянам пощастило.


87. Буяльський опинився один перед воротами суперника, але замість того, щоь послати м'яч у порожній дальній кут, Буяльський примудрився влучити в захисника.


89. Кіпер "Балкані" знову рятує свою команду, у стрибку відбиваючи удар з лінії штрафного майданчика.


90. Додано 2 хвилини.


Матч завершено


Прев'ю


Сьогодні, 26-го січня, «Динамо» проведе перший контрольний матч на тренувальному зборі в Туреччині. Суперником «біло-синіх» стане колектив «Балкані» з Косова.


Кияни у кількості 29-ти гравців прибули на береги Босфору ще 21-го січня, але поки готувалися лише в режим дворазових тренувань. Тепер вже підопічні Олександра Шовковського розпочинають цикл, який включає спаринги.


Крім гри з «Балкані», у рамках програми підготовки поки заплановано проведення контрольних матчів з наступними командами: «Легія» (Польща), «Пахтакор» (Узбекистан), «Левскі» (Болгарія), «Лієпая» (Латвія), «Шкендія» (Північна Македонія), «РФШ» (Латвія), «Динамо» (Тбілісі, Грузія), «Петрокуб» (Хінчешті, Молдова), «Шериф» (Молдова).


Транслюватиме сьогоднішню гру, яка розпочнеться о 16:00, YouTube-канал «Динамо». «Динамоманія» проведе для вас текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Мужики!А можно хотя бы на нашем чисто футбольном сайте не обсуждать ,кто на каком языке комменты пишет.Я досконало володiю украiнською мовою,навiть пишу без помилок...Ну то й що!?
Оце все,що ми бачимо,що коїться з Динамо,має одну назву-Жопа.Раз Суркіса влаштовує лідер менеджерів Чохонелідзе з довбаною селекцією,обговорювати немає сенсу,а ця плеяда звьозд не здатна ні на що,взагалі.
це після вльоту так радіють на фото))
Сховати
зовсім інше діло. Дякую.
Помітно, що Динамо ще розбалансоване після відпусток. Особливо добре це видно по грі досвідчених Шапаренка і Буяльського, їх численних помилок. Погано те, що до 78 хв., удару Маткевича здалеку, кияни взагалі не били по воротах. А потім у них 4 удари у площину було. Але ще є час поступово набирати форму.
Буя такую передачу от Шапы запорол ((
Сховати
смит, першу запоров від Сироти
А чого на мові чокнутого народу? Невже мало бомбардують Київ?
Сховати
Ivan, если это меня касается, так я сам с Донбасса, живу в тридцати километрах от Бахмута. Подарок от "русского мира" еще с 22-го получил, до сих пор вместо окон уисби, но поверь мне, воюют с пидорами не меньше людей, для кого русский язык основной, но суть не в том, для меня сейчас способ общение с вами, это "серый планшетник", у которого два языка общение русский и английский, если тебе неприятно говорить по русски, могу общаться на английском. Do you understand me ?
Сховати
смит, а если на ивана нападет его сосед и на который говорит только на море и убьет и изнасилует его семью -то иван что перестанет на украинском разговаривать?что за тупость дохаривать людей за то что они всю жизнь на определенном (в данном случае на русском)разговаривают ?
Сховати
на мове
смит, а хто ти?Ким себе відчуваєш?Українцем,англійцем чи рюзьгім?
Сховати
Мисливець, ну ты меня повесили своими мето-вопросами...ну, чтоб тебе спалось хорошо, скажу, что еще во времен совка, когда получал серпастый-молотастый в графе : национальность, писал -украинец, а сейчас, много моих близких друзей воюет за нашу Родину, хотя основной язык общение у нас русский...
Сховати
Буду спати спокійно,якщо дадуть,з вами зрозуміло,фінсько гаварящій поляк,чи то пак португальско гаварящій німець,чи рюзьге гаварящій українець,якщо людина не розмовляє мовою свого народу,то що вона захищає,рюзьге мір?Тобто англійською ви залюбки,а рідною ні за що,та ще і військових приплели.Відповідати не потрібно,я все зрозумів і багатьох ваших знаю і їхнє відношення відчув на своїй шкурі.
Сховати
Мисливець, сходи к штурмовикам нашим, расскажи, что не на том языке кричат, когда штурмуют и умирают за Украину. Неандертальцам не понять, что для половины страны русский - язык колыбельных мамы, а не язык врага.
Ну, НЕМА в нас нападаючих! Не те купляємо
Дебильный привоз Дубинчака
Можливо Сашо їм щось і правльне говорить,але поки вони нагадують отару овець,яка не знає куди бігти і що робити,як говорив колись Мирський,цраство йому небесне.
Передачу Махавко в "недодачу" дали, не заметил кто- Попов или Бражкко...
Сховати
смит, шостий номер, як завжди Бражко. Зате скільки інтервью роздав. Журналістська зірка.
Сховати
100%!!!!