25 січня 2024 17:03
5

Бєланов – про підтримку Павелка в суді: "Це мій товариш, друг. Людина, з якою ми працювали. Як інакше?"

Колишній український футболіст Ігор Бєланов поділився думками за підсумками Конгресу УАФ, на якому новим президентом асоціації обрали Андрія Шевченка. Його слова передає кореспондент Tribuna.com Микола Решнюк.


– Поділіться враженнями після Конгресу.

– Ну нормально, прийшла нова людина. Йому хочеться так, він керівник… Не можу нічого казати, бо я ще сам нічого не знаю. Якщо будемо потрібні… Якщо ні, то це життя.

– А як бути з тією ситуацію, що ви ходили на судові засідання до Андрія Павелка? Як тепер? Чи продовжуєте ви його підтримувати?

– Це мій товариш, друг. Людина, з якою ми працювали. Як інакше? Не знаю ніяких там підводних… Мене це навіть не цікавить. Я робив справу, робив добре. Старався, де я тільки не був. Турніри відкривали, їздили, військові об’єкти, всюди, одягав бронежилети, возив батареї, м’ячі, з людьми спілкувався. Все це в пресі є, по Європі пішло це.

Якщо ми будемо потрібні з Олегом Володимировичем [Блохіним]… Але це життя. Що зробиш. Пишіть тільки позитив, бо я вже втомився від цього негативу, тому й тікаю від вас, – сказав Бєланов.
Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты
Як же тяжко розчаровуватись в кумірах своєї молодості. "Це мій товариш, друг. Людина, з якою ми працювали. Як інакше?" І раптом: "Якщо будемо потрібні…" Ні совісті ні принципів!
Сховати
Santos, а если бы он отрекся от друга за портфель, вызвал бы больше уважения?
Сховати
Terz, Ви уважно прочітали те що я написав? Якраз те що він готовий відректися від друга за портфель і викликає питання.
Сховати
Santos, я в его словах этого не увидел. Мы очень легко развенчиваем легенды, их ценит весь мир, но не мы