6 грудня 2023 13:07
6

Роман ЗОЗУЛЯ: "Я хотів йти на вибори. Але мені дали зрозуміти, що все вже вирішено – президентом УАФ роблять Шевченка"

Роман Зозуля прокоментував для КДК, чи збирається він брати участь у виборах президента УАФ:


«Звісно, я хотів йти на вибори. Навіть знайшов однодумців, які могли б стати моєю командою - Левченко, Худжамов, поверхнево з Федецьким говорили і ще з кількома людьми, які не з футболу.

Але мені дали зрозуміти, що все вже вирішено – президентом УАФ роблять Шевченка. Всі ж розуміють, хто це робить. Голосують регіональні асоціації, але за ними стоять губернатори, а за ними – Офіс Президента. До речі, голосування закрите. Цікаво – чому?


Коротше, йти технічним кандидатом я не захотів. Тому ми поставили цю ідею на паузу. Але не відмовляємось від неї взагалі. Думаю, Шевченко довго не протягне. А на чесних виборах моя програма і команда будуть сильніші.


Я погано уявляю, як Шевченко збирається керувати нашим футболом. З Лондона? І дуже цікаво, якою буде його команда. Люди, яких йому назначать зверху, чи знову італійці? Зрозуміло ж, що керувати будуть інші, а він буде лише торгувати обличчям».

При всём уважении к гражданской позиции Романа и к его волонтёрской работе, последние пару интервью показали что ни жизненного опыта, ни дипломатической мудрости у него нет. Не понятно за счёт чего он мог бы управлять большой организацией
Роман на 100 % правий
Повністю погоджуюсь з Романом. Він дуже тямущий хлоп з Лісового. Так, Шевченко буде лише вітриною, управлінець з нього ніякий. Це Пазик ним управляє.
Сховати
Africanda-S, Откуда Вам всё это известно? И то, что Зозуля толковый, и то, что Шевченко будет витриной, и то, что им управляет Пазик? И кстати, а чьей витриной будет Шевченко? Витриной Зеленского? Так Зеленский, по слухам, болеет за "Динамо". Ну и возможно, ещё и за "Кривбасс".
Сховати
Krava, Боже борони Динамо від таких сука болел !!
Сховати
DIM, а Ви вважаєте що лише Ваша думка правильна і людина не може висловлювати свою позицію ?