9 жовтня 2023 17:30
8

Джерело: "Динамо" оштрафувало Кремчанина, Осипенка та Герича за перебування у караоке-барі під час комендантської години

Tribuna.com звернулася до «Динамо» за коментарями щодо ситуації з гравцями команди U-19 Дмитром Кремчанином (на фото), Кирилом Осипенком та Владиславом Геричем, які були помічені у караоке-барі «Boho Safari» під час комендантської години.


У столичному клубі повідомили, що не коментуватимуть цю інформацію.


Зазначимо, що у клубі заявили, що гравців вже було оштрафовано. Також з ними провели розмову щодо цієї ситуації.


Раніше Кремчанин, Осипенко та Герич потрапили в сюжет «УП» про караоке-бар «Boho Safari», який працює під час комендантської години.

а що думають фанати ДК які зараз ціною свого життя захищають зокрема і цих малолітніх додіків які плюють на всіх і на все
А рік тому здавалось, що Кремчанин пройде шляхом Ярмоленка з Чернігова в основу, тим паче зараз під Андрієм взагалі нікого не має з молодих, працюй і вигризай шанс. Шкода.
А рік тому здавалось, що Кремчанин пройде шляхом Ярмоленка з Чернігова в основу, тим паче зараз під Андрієм взагалі нікого не має з молодих, працюй і вигризай шанс. Шкода.
А ще кажуть, що сучасні молоді футболісти зовсім інші: режимять і повністю зосереджені на футболі, кар'єрі, не тринькають час і гроші на гулянки. Виходить, що це не зовсім так.
Сховати
Africanda-S, А коли тоді ЖИТИ молодим пацанам? Треба від життя брати ВСЕ, бо життя воно одне
Геричу і Осипенко ще 17 років. Шлях Алі і Мілі, при всьому їх таланті, відомо куди привів. А тут же і близько такого таланту не спостерігається.
Сховати
Чапич, Дай Бог кожному хоча б таку кар'єру такий талант та та ті статки, шо вони заробляли та мали...... пацани і у футбол вміли краще інших і відпочити вміли на повну. А сидіти на базі увесь час як телепні, та дивитися тєлєка з нарізочками і т.п., а потім все одно грати як Сидорчук? ;)
Сховати
Nagibator, і де зараз міля зі своїми "статками"? Алієв недалеко від нього до речі по тим же "статкам"...